Skylt lak

Ultra mat en een onbehandelde uitstraling

Vrijblijvende vloerinspectie op locatie?
06 304 122 36

Ultra mat en een onbehandelde uitstraling

UW VLOER AFWERKEN MET SKYLT LAK

Bij de renovatie van uw houten vloer is het altijd belangrijk dat het parket goed wordt afgewerkt. U kunt kiezen voor een heel opvallende bescherming in bijvoorbeeld een donkere kleur, maar ook is er de optie van Skylt lak. Deze lak zorgt voor een onbehandelde look, terwijl uw parket wel degelijk beschermd is tegen allerlei vormen van vervuiling en schade. Maakt u nu alvast een afspraak met M.M. Vloeren om te bekijken welke afwerking het beste past bij uw vloer.

Skylt Lak

RigoStep Skylt Ultra matte PU Lak

Skylt lak is een prachtig middel uit de collectie van het gerenommeerde merk RigoStep. Hierdoor bent u verzekerd van de mooiste resultaten en de beste kwaliteit. Uw vloer wordt afgewerkt met een laksoort uit twee componenten, die elkaar aanvullen om de meest krachtige bescherming te bieden. Door een behandeling van schuren en lakken met Skylt kan uw houten vloer zelfs het meest intensieve gebruik weer helemaal aan. Tevens is uw parket goed beschermd tegen onder meer vocht. Per ongeluk gemorste vloeistoffen kunnen dus geen kwaad op uw vloer

Skylt Lak

wanneer uw parket schuren en skylt lakken?

Parket schuren en behandelen met Skylt lak is ideaal wanneer u niet alleen uw vloer wilt renoveren, maar vooral ook wilt voorzien van een prachtige finish. De onbehandelde look van Skylt zal uw woning nog mooier en sfeervoller maken. Kies uit twee varianten (Original of Titanium) en laat het middel van uw voorkeur vervolgens aanbrengen door de parket specialisten van MM Vloeren! Overigens heeft het schuren en lakken met Skylt nog een heel mooi voordeel. Het zorgt namelijk voor een nog ruimtelijker gevoel in uw woning.

Skylt Lak

hoe pakken wij het schuren en skylt lakken aan

De renovatie van uw houten vloer begint met het schuren ervan. We schuren alle vlekken, beschadigingen en verkleuringen zorgvuldig weg. Daarna tijd om de vloer te polijsten. Dit maakt hem ook direct klaar voor de behandeling met een slijtlaag afwerking. Uw bepaalt zelf welke Skylt lak het wordt. Na het aanbrengen van de eerste laag is het tijd om het middel goed te laten drogen. Daarna zullen we uw vloer opnieuw licht polijsten en een tweede laklaag toevoegen. vervolgens polijsten wij nogmaals de vloer waarna deze word gestofzuigd. Dan lakken we de vloer af met laagste laag skylt. De vloer is weer als nieuw! 

Skylt Lak

Onderhoud voor Rigostep Skylt Original Ultra Matte PU-Lak

Goed en regelmatig onderhoud is onmisbaar voor uw houten vloer. Gebruik hiervoor bij voorkeur Rigostep Skylt Conditioner. Dit product is speciaal ontwikkeld voor het reinigen en beschermen van houten vloeren die met Skylt lak behandeld zijn. Dankzij dit middel blijft de beschermende toplaag intact en blijft uw houten vloer optimaal in vorm. Voor meer informatie over de mogelijkheden van een houten vloer renovatie bij u thuis kunt u altijd contact opnemen met M.M. Vloeren. 

Skylt Lak
Mogelijke afwerkingen voor uw vloer
Schuren en Oliën
Voor een natuurlijke uitstraling van uw houten vloer is het schuren en afwerken met olie een geschikte keuze. Onze 2K olie is beschikbaar in diverse kleuren waarmee we elk gewenst resultaat kunnen bewerkstelligen.
Parket Schuren en Oliën
1 laags systeem

Wij werken met een 1 laags systeem 2 componenten olie van Royl. Deze olie geeft een optimale bescherming van de houten vloer en behoud de natuurlijke uitstraling

34 Kleuren

Wij beschikken over 34 kleuren. Hierdoor is er altijd een kleur welke perfect past bij uw wensen of interieur!

plaatselijk bij te werken

Wanneer er vlekken ontstaan kunt u met het olie systeem zelf eenvoudig de vloer bijwerken met onderhoudsolie

EenVOUDIG IN ONDERHOUD

Het onderhoud is eenvoudig zelf te doen. Periodiek dweilen met voedende zeep en onderhoudsolie aanbrengen. Binnen no time oogt uw vloer weer fris en egaal.

Schuren en lakken
Voor een sterke en duurzame vloer is het schuren en afwerken met lak een zeer geschikte keuze. Het afwerken met lak zorgt er namelijk voor dat uw houten vloer volledige afgesloten wordt van zowel vocht als vuil.
Parket Schuren en Lakken
3 laags systeem

Het lakken gebeurd in 3 lagen. Grondlak, tweede laklaag en vervolgens aflakken. tussen de laklagen door word de vloer licht gepolijst en gestofuigd.

mat / zijdemat / glans

Er zijn diverse laksystemen, zo kunt u kiezen uit mat, zijdemat en glans. Het lakken gebeurd bij alle 3 de varianten in 3 laklagen. Voor ieder interrieur en smaak is er dus een laksysteem die hier bij past.

Slijtvast en vochtbestendig

Het laksysteem bied meerdere voordelen, zo is de vloer zeer slijtvast. De levensduur bij normaal gebruik is gemiddeld 10 jaar. Door de 3 laklagen is de vloer afgesloten van vocht en vuil en is dus uitermate geschikt wanneer u bijvoorbeeld kinderen en of huisdieren heeft.

onderhoudsarm

Het onderhoud voor een lakvloer is simpel. Eens in de zoveel tijd kunt een glans vloer polishen met vloerpolish. Matte lakvloeren kunt u eenvoudig opfrissen met conditioner. Wekelijks dwijlen met conditioner is voldoende om de vloer in topconditie te houden.

Schuren en hardwaxen
Een met hardwax behandelde vloer geeft een volle warme uitstraling en benadrukt de structuur van het hout. Hardwax olie is vergelijkbaar met olie, echter zorgt hardwax voor een extra beschermlaag wax op de vloer.
Parket Schuren en Hardwaxen
2 laags systeem

Wij werken met een 2 laags systeem van OSMO. Hardwax brengen wij door middel van een roller in twee lagen aan.

mat / zijdemat / glans

Er zijn diverse soorten Hardwax Olie , zo kunt u kiezen uit mat, zijdemat en glans. Zo is er altijd een match met hetgeen u voor ogen heeft.  Het hardwaxen gebeurd bij alle 3 de varianten in 2 lagen welke wij met een roller aanbrengen.

Beschermd óók op het hout

Een met hardwax behandelde vloer geeft een volle, warme uitstraling en benadrukt de structuur van het hout. Hierdoor is de vloer beter bestand tegen vocht en vuil dan een vloer die behandeld is met olie. Hardwax Olie bied bescherming zowel in als op het hout.

plaatselijk bij te werken

Wanneer er onverhoopt toch vlekken onstaan is het mogelijk om de vloer welke is behandeld met hardwax olie eenvoudig reinigen en bij werken met onze onderhoudsproducten van OSMO. Hierdoor verdwijnen vlekken eenvoudig uit de vloer en oogt deze weer volledig egaal.

ONZE BEOORDELINGEN

We zijn erg content met onze ‘nieuwe’ vloer. De mannen hebben heel goed werk geleverd, met plezierige afstemming en fijne service. We zijn erg blij met het resultaat!

Ninka Lenssen

Onze grenen houten vloer ziet er weer uit als nieuw. Super tevreden met het contact, de werkzaamheden en het eindresultaat. Er wordt met je meegedacht. Zeer tevreden!

Joep Sutter

M.M. Vloeren | Parket Schuren Utrecht (Provincie)
4.9
Gebaseerd op 248 recensies
powered by Google
Milan4Real YT
Milan4Real YT
18:11 30 Mar 21
Het is al de derde keer dat wij gebruikmaken van Fatih en wij zijn super enthousiast. Nu hebben wij onze vloer laten... schuren en in de white wax laten zetten. De vloer moest eerst geëgaliseerd worden. Prachtig werk, precies zoals wij het wilde hebben. Echt vakmanschap. Fatih ik ben zoooo blij met het resultaat!! Nogmaals super bedankt voor jullie werk, en ook de gezelligheid op die dag. Ook enorm dank voor het extra schuren van onze eettafel, nu past het perfect bij de nieuwe kleur van de vloer. Top advies! Thank you so much 🙏🙏🙏 Sarah Engeringlees meer
Esmoreit Baptist
Esmoreit Baptist
17:25 18 Feb 21
Ik heb mijn vloeren (eiken hout) laten schuren en olieen en daarbij ook nieuwe plinten laten zetten. Wat ben ik... ontzettend blij met het resultaat! Wat een verschil, het lijkt wel een nieuwe vloer. Dit had ik veel eerder moeten doen!De heren werken netjes, communiceren goed en komen afspraken na. Kortom, zeer tevreden!lees meer
Evelyne Legrelle
Evelyne Legrelle
16:52 17 Feb 21
Fatih heeft mijn houten vloer behandeld - schuren en lakken. En de plinten vervangen. Heel goed werk geleverd. Ze waren... netjes op tijd, mooi resultaat opgeleverd en alles achteraf proper achtergelaten. Wat echt top is! Het resultaat mag er zijn! Zeker een aanrader om met hem samen te werken als je op zoek bent maar een betrouwbare, snelle en vriendelijke vloerman 🙂lees meer
kim charleston
kim charleston
16:47 29 Jan 21
Na 14 jaar eindelijk onze houten vloer onder handen laten nemen door Fatih. En wat word ik hier gelukkig van!... Ontzettend mooi resultaat en ik kan niet wachten tot morgen als onze white wash-look helemaal goed zichtbaar wordt. Bedankt voor de gezelligheid en natuurlijk voor de professionele onderhoudsinstructie. We zullen onze vloer liefdevol behandelen, zoals jullie dat ook voor ons hebben gedaan! Thanks en je bent natuurlijk altijd welkom voor een lekker bakkie koffie!lees meer
Patrick Mijnals
Patrick Mijnals
16:12 29 Jan 21
Fatih is een vakman! Hij heeft onze vloer van 14 jaar zonder onderhoud ,weer als nieuw gemaakt d.m.v schuren en opnieuw... in de olie gezet.De communicatie en het advies was top. Echt een aanrader! Heel blij met het eindresultaat 🙂lees meer
Bing Gall
Bing Gall
13:16 22 Jan 21
Fatih heeft ontzettend goed werk geleverd, we zijn heel blij met het resultaat! Hij doet wat hij zegt en komt zijn... afspraken na. Fatih heeft een sterke mening over hoe het moet omdat hij veel ervaring en kennis heeft. Dat was voor mij niet altijd even makkelijk tijdens het proces omdat we het niet altijd met elkaar eens waren. Maar hij is een absolute vakman en helder over wat je kunt verwachten. Dank!lees meer
Volgende beoordelingen
15 jaar gespecialiseerd in SKYLT LAK

enthousiast geworden?
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden omtrent het Skylt lakken van uw vloer? Wij denken graag met u mee! Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen binnen een dag nog contact met u op. Voor vragen of advies staan wij natuurlijk ook voor u klaar.
We zijn te bereiken op telefoonnummer 06 304 122 36 of via de mail info@mmvloeren.nl.
Z
15 JAAR ERVARING
Z
Gratis VLOERINSPECTIE OP LOCATIE
Z
Op korte termijn in te plannen
Z
EIGEN PARKETTEURS IN DIENST
Z
garantie op alle werkzaamheden
Z
erkend en gecertificeerd
Call Now ButtonScroll Up