Offerte Aanvragen

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan voor uw Parket Renovatie.

Vrijblijvende vloerinspectie op locatie?
06 304 122 36

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

Z

GRATIS VLOERINSPECTIE EN ADVIES

Z

KLEURSTALEN IN BRUIKLEEN

Z

Op korte termijn in te plannen

Z

EIGEN PARKETTEURS IN DIENST

Z

15 JAAR ERVARING

Z

GARANTIE OP GELEVERD WERK

Twijfel je nog ergens over?

Veelgestelde vragen

HOE SNEL kunnen jullie starten met de werkzaamheden?

Onze parketteurs zijn flexibel inzetbaar. Vul het aanvraagformulier in, zodat wij zo snel mogelijk de planning mee u kunnen bespreken. 

Hoelang mogen wij niet op de net behandelde parketvloer lopen?

De dag nadat wij klaar zijn met onze werkzaamheden kunt u alweer over uw parketvloer lopen.
Het droogproces van een net gelakte of geoliede vloer werkt namelijk als volgt: Zodra wij de laatste laag aanbrengen is de vloer de volgende dag weer beloopbaar. Na 3 dagen zal de vloer voor 95% uitgehard zijn en na 10 dagen is de vloer volledig uitgehard.

Voor het droogproces heeft de lak zoveel mogelijk UV-licht nodig. Voor Olie maakt dit niet uit. Daarom is het verstandig om de vloer niet of nauwelijks af te dekken tijdens het droogproces.

Wij raden tevens aan om zo lang mogelijk te wachten met het terug plaatsen van uw meubels. Kunt u niet wachten dan zou u uw niet-schuivende meubels al eerder kunnen terugplaatsen, zoals: bank, eettafel en kast. Let op maak wel gebruik van viltjes tijdens het terugplaatsen van de meubels en probeer de meubels niet over de vloer te schuiven.

Hoelang duurt het schuren en behandelen van mijn parketvloer?

De duur van het schuren en behandelen van uw parketvloer is afhankelijk van het aantal vierkante meters. Over het algemeen kunnen we minimaal 60 meter op een dag schuren. Mits de planning het toelaat, doen wij ons best om zo’n 100 meter op een dag te schuren. Dat houdt in dat wij de parketvloer dezelfde dag nog in de eerste laklaag zetten. De tweede dag zullen twee keer terug komen om de tweede en de derde laklaag aan te brengen. Voor u en onze planning houden we graag rekening met een extra uitloopdag. Het oliën gebeurd dezelfde dag nog en hiervoor hoeven we niet de volgende dag terug te komen. na het oliën is de vloer na 12 uur weer licht belastbaar. Voor de zekerheid kunt u bijvoorbeeld 24 uur aanhouden nadat de vloer in de olie is gezet.

Wij werken graag volgens afspraak. Vandaar dat wij na bevestiging van de opdracht, in samenspraak met u, een gedetailleerde planning zullen opstellen, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. 

Call Now Button