Parket reinigen

Wanneer renovatie niet nodig is tegen een fractie van de prijs!

Vrijblijvende vloerinspectie op locatie?
06 304 122 36

Erkend specialist sinds 2005

POFESSIONEEL PARKET REINIGEN

Bij ernstige vervuiling of lichte schade aan uw houten vloer is professioneel parket reinigen de beste optie. Onze ervaren medewerkers gaan direct voor u aan het werk en frissen uw complete parketvloer helemaal op. Hierdoor zal hij weer ogen als een volledig nieuwe vloer. Het laten reinigen van uw parket door een lokale specialist is snel, doeltreffend en betaalbaar. De geringe investering betaalt zich direct uit in de prachtige aanblik die ontstaat. Neem contact op voor meer informatie of voor het inplannen van een afspraak voor parket reinigen in uw woning.

Parket Reinigen

Wanneer uw parket laten reinigen?

Het laten reinigen van uw parket dient altijd zo spoedig mogelijk te gebeuren na het ontdekken van vervuiling of schade aan uw vloer. Op deze manier kunnen we onmiddellijk ingrijpen en voorkomen dat vuil en stof uw houten vloer verder aantasten. Ook wanneer u uw parket een stof werende behandeling wilt geven, is een professionele reinigingsbeurt aan te bevelen. Tevens is het mogelijk om te kiezen voor uw parket reinigen en opnieuw laten oliën. Dit maakt uw houten vloer met flink wat gebruikerssporen weer helemaal als nieuw.

Parket Reinigen

Hoe pakken wij het intensief reinigen

van uw parketvloer aan?

Om uw houten vloer zo mooi mogelijk op te knappen, zetten we uitsluitend de beste middelen en materialen in. Niets dan het beste is goed genoeg voor uw parket. Eerst gaan we aan het werk met onze professionele reiniging machines. Zo verwijderen we alle grote en kleine vlekken, slijtagesporen en oneffenheden van uw parket. Hierna is het tijd voor het oliën van uw parketvloer. Dit is bij de behandeling inbegrepen en zorgt ervoor dat uw houten vloer na het reinigen weer beschermd is tegen nieuwe slijtage en vervuiling.

Parket Reinigen

Parket reinigen en opnieuw olie

aanbrengen

Door het parket reinigen wordt de bestaande beschermlaag van het hout verwijderd. Daarom is het belangrijk om een nieuwe laag onderhoudsolie aan te brengen. Dit middel voorziet uw houten vloer niet alleen van een mooie finish, maar zorgt er ook voor dat stof, vuil en vocht voortaan worden afgestoten. Ongewenste elementen kunnen uw parket dus geen schade meer toebrengen, waardoor uw vloer veel langer meegaat. Het aanbrengen van onderhoudsolie kan in diverse kleuren. Vraag onze parket specialisten direct naar de mogelijkheden!

Parket Reinigen

Wij gebruiken de bona powerscrubber

de beste machine op de markt

Voor het volledig reinigen van de houten vloer in uw woning gebruiken we onze professionele apparatuur. Met behulp van de BONA Power Scrubber, de beste machine in zijn soort, gaan we aan de slag om een optimaal resultaat te realiseren. Het apparaat zorgt voor een diepe reiniging van uw vloer en kan volledig op uw type parket worden afgesteld. Bel of mail ons direct om een afspraak te maken of vraag een offerte aan voor kwalitatief parket reinigen door M.M. Vloeren.

Parket Reinigen
Mogelijke afwerkingen voor uw vloer
Schuren en Oliën
Voor een natuurlijke uitstraling van uw houten vloer is het schuren en afwerken met olie een geschikte keuze. Onze 2K olie is beschikbaar in diverse kleuren waarmee we elk gewenst resultaat kunnen bewerkstelligen.
Parket Schuren en Oliën
1 laags systeem

Wij werken met een 1 laags systeem 2 componenten olie van Royl. Deze olie geeft een optimale bescherming van de houten vloer en behoud de natuurlijke uitstraling

34 Kleuren

Wij beschikken over 34 kleuren. Hierdoor is er altijd een kleur welke perfect past bij uw wensen of interieur!

plaatselijk bij te werken

Wanneer er vlekken ontstaan kunt u met het olie systeem zelf eenvoudig de vloer bijwerken met onderhoudsolie

EenVOUDIG IN ONDERHOUD

Het onderhoud is eenvoudig zelf te doen. Periodiek dweilen met voedende zeep en onderhoudsolie aanbrengen. Binnen no time oogt uw vloer weer fris en egaal.

Schuren en lakken
Voor een sterke en duurzame vloer is het schuren en afwerken met lak een zeer geschikte keuze. Het afwerken met lak zorgt er namelijk voor dat uw houten vloer volledige afgesloten wordt van zowel vocht als vuil.
Parket Schuren en Lakken
3 laags systeem

Het lakken gebeurd in 3 lagen. Grondlak, tweede laklaag en vervolgens aflakken. tussen de laklagen door word de vloer licht gepolijst en gestofuigd.

mat / zijdemat / glans

Er zijn diverse laksystemen, zo kunt u kiezen uit mat, zijdemat en glans. Het lakken gebeurd bij alle 3 de varianten in 3 laklagen. Voor ieder interrieur en smaak is er dus een laksysteem die hier bij past.

Slijtvast en vochtbestendig

Het laksysteem bied meerdere voordelen, zo is de vloer zeer slijtvast. De levensduur bij normaal gebruik is gemiddeld 10 jaar. Door de 3 laklagen is de vloer afgesloten van vocht en vuil en is dus uitermate geschikt wanneer u bijvoorbeeld kinderen en of huisdieren heeft.

onderhoudsarm

Het onderhoud voor een lakvloer is simpel. Eens in de zoveel tijd kunt een glans vloer polishen met vloerpolish. Matte lakvloeren kunt u eenvoudig opfrissen met conditioner. Wekelijks dwijlen met conditioner is voldoende om de vloer in topconditie te houden.

Schuren en hardwaxen
Een met hardwax behandelde vloer geeft een volle warme uitstraling en benadrukt de structuur van het hout. Hardwax olie is vergelijkbaar met olie, echter zorgt hardwax voor een extra beschermlaag wax op de vloer.
Parket Schuren en Hardwaxen
2 laags systeem

Wij werken met een 2 laags systeem van OSMO. Hardwax brengen wij door middel van een roller in twee lagen aan.

mat / zijdemat / glans

Er zijn diverse soorten Hardwax Olie , zo kunt u kiezen uit mat, zijdemat en glans. Zo is er altijd een match met hetgeen u voor ogen heeft.  Het hardwaxen gebeurd bij alle 3 de varianten in 2 lagen welke wij met een roller aanbrengen.

Beschermd óók op het hout

Een met hardwax behandelde vloer geeft een volle, warme uitstraling en benadrukt de structuur van het hout. Hierdoor is de vloer beter bestand tegen vocht en vuil dan een vloer die behandeld is met olie. Hardwax Olie bied bescherming zowel in als op het hout.

plaatselijk bij te werken

Wanneer er onverhoopt toch vlekken onstaan is het mogelijk om de vloer welke is behandeld met hardwax olie eenvoudig reinigen en bij werken met onze onderhoudsproducten van OSMO. Hierdoor verdwijnen vlekken eenvoudig uit de vloer en oogt deze weer volledig egaal.

ONZE BEOORDELINGEN

Echt een super kwaliteit en een eerlijke prijs. We zijn ontzettend tevreden met de vloer en de service van Fatih. Wat nog wel het aller fijnste is, is de eerlijkheid en de adviezen die worden gegeven. Mocht je dus iemand nodig hebben, dan is het zeker waard om met Fatih in zee te gaan.

Robert van Empel

Geeft vakkundig advies en denkt goed mee (ook in het onderhoud). Keurig volgens afspraak ook aanwezig. Het werkt wat geleverd wordt is echt met zorg afgewerkt, een wereld van verschil tussen voor en na situatie. Aan te bevelen om je vloer vakkundig door M.M. Vloeren te laten behandelen!

Kiki Reudisueli

M.M. Vloeren | Parket Schuren Utrecht (Provincie)
4.9
Gebaseerd op 248 recensies
powered by Google
Milan4Real YT
Milan4Real YT
18:11 30 Mar 21
Het is al de derde keer dat wij gebruikmaken van Fatih en wij zijn super enthousiast. Nu hebben wij onze vloer laten... schuren en in de white wax laten zetten. De vloer moest eerst geëgaliseerd worden. Prachtig werk, precies zoals wij het wilde hebben. Echt vakmanschap. Fatih ik ben zoooo blij met het resultaat!! Nogmaals super bedankt voor jullie werk, en ook de gezelligheid op die dag. Ook enorm dank voor het extra schuren van onze eettafel, nu past het perfect bij de nieuwe kleur van de vloer. Top advies! Thank you so much 🙏🙏🙏 Sarah Engeringlees meer
Esmoreit Baptist
Esmoreit Baptist
17:25 18 Feb 21
Ik heb mijn vloeren (eiken hout) laten schuren en olieen en daarbij ook nieuwe plinten laten zetten. Wat ben ik... ontzettend blij met het resultaat! Wat een verschil, het lijkt wel een nieuwe vloer. Dit had ik veel eerder moeten doen!De heren werken netjes, communiceren goed en komen afspraken na. Kortom, zeer tevreden!lees meer
Evelyne Legrelle
Evelyne Legrelle
16:52 17 Feb 21
Fatih heeft mijn houten vloer behandeld - schuren en lakken. En de plinten vervangen. Heel goed werk geleverd. Ze waren... netjes op tijd, mooi resultaat opgeleverd en alles achteraf proper achtergelaten. Wat echt top is! Het resultaat mag er zijn! Zeker een aanrader om met hem samen te werken als je op zoek bent maar een betrouwbare, snelle en vriendelijke vloerman 🙂lees meer
kim charleston
kim charleston
16:47 29 Jan 21
Na 14 jaar eindelijk onze houten vloer onder handen laten nemen door Fatih. En wat word ik hier gelukkig van!... Ontzettend mooi resultaat en ik kan niet wachten tot morgen als onze white wash-look helemaal goed zichtbaar wordt. Bedankt voor de gezelligheid en natuurlijk voor de professionele onderhoudsinstructie. We zullen onze vloer liefdevol behandelen, zoals jullie dat ook voor ons hebben gedaan! Thanks en je bent natuurlijk altijd welkom voor een lekker bakkie koffie!lees meer
Patrick Mijnals
Patrick Mijnals
16:12 29 Jan 21
Fatih is een vakman! Hij heeft onze vloer van 14 jaar zonder onderhoud ,weer als nieuw gemaakt d.m.v schuren en opnieuw... in de olie gezet.De communicatie en het advies was top. Echt een aanrader! Heel blij met het eindresultaat 🙂lees meer
Bing Gall
Bing Gall
13:16 22 Jan 21
Fatih heeft ontzettend goed werk geleverd, we zijn heel blij met het resultaat! Hij doet wat hij zegt en komt zijn... afspraken na. Fatih heeft een sterke mening over hoe het moet omdat hij veel ervaring en kennis heeft. Dat was voor mij niet altijd even makkelijk tijdens het proces omdat we het niet altijd met elkaar eens waren. Maar hij is een absolute vakman en helder over wat je kunt verwachten. Dank!lees meer
Volgende beoordelingen
15 jaar specialist in Parket Reiniging

enthousiast geworden?
Bent u benieuwd naar de beste behandeling voor u vloer? Wij denken graag met u mee! Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen binnen een dag nog contact met u op. Voor vragen of advies staan wij natuurlijk ook voor u klaar.
We zijn te bereiken op telefoonnummer 06 304 122 36 of via de mail info@mmvloeren.nl.
Z
15 JAAR ERVARING
Z
Gratis VLOERINSPECTIE OP LOCATIE
Z
Op korte termijn in te plannen
Z
EIGEN PARKETTEURS IN DIENST
Z
garantie op alle werkzaamheden
Z
erkend en gecertificeerd
Call Now ButtonScroll Up