Parket Renovatie

M.M. Vloeren | Al 15 jaar specialist in vakkundige parket renovaties

Vrijblijvende vloerinspectie op locatie?
06 304 122 36

Erkend parket renovatie specialist sinds 2005

PARKET RENOVATIE

Door middel van parket renovatie kunt u heel eenvoudig en op een betaalbare manier afrekenen met schade aan uw vloer. Het kan hierbij gaan om verkleuringen, maar ook om krassen, deuken, vochtplekken en hardnekkig vuil. M.M. Vloeren pakt al deze ongewenste ontsieringen doeltreffend aan, zonder hierbij de kwaliteit van uw houten vloer aan te tasten. Het uitvoeren van een parket renovatie maakt dat uw vloer tientallen jaren langer kan meegaan. Kies daarom ook zelf voor de voordelen van het schuren en behandelen door dé Utrechtse specialist!

Parket Renovatie

15 jaar ervaring in parket renovatie

Bent u op zoek naar een lokale specialist met de nodige ervaring voor het herstellen van uw beschadigde en vervuilde houten vloer? Dan zit u bij M.M. Vloeren helemaal goed! We beschikken over ruim 15 jaar ervaring met parket renovatie op alle bekende manieren. Met een gerust hart kunt u het schuren en behandelen van uw vloer aan ons over laten. Van tevoren mag u ons precies vertellen wat u voor ogen heeft. Vervolgens gaan wij aan de slag om dit voor u te realiseren. Kunt u wel wat inspiratie gebruiken voorafgaand aan de renovatie van uw houten vloer? Bekijk dan ook eens onze portfolio met opgeleverde projecten.

Parket Renovatie

parket schuren

Het parket schuren vormt de basis van iedere parket renovatie. Door uw vloer te schuren in grove en fijne sessies wordt alle aanwezige schade verwijderd. Uw parket wordt hiermee tevens netjes geëgaliseerd, waardoor het weer als nieuw oogt. Dankzij onze professionele schuurmachines is het mogelijk om zeer effectief een flinterdun laagje af te schuren. De houten vloer blijft hierdoor optimaal op sterkte en verliest absoluut geen kwaliteit. Na het schuren van de vloer is het tijd voor polijsten. Dit sluit de nerven van het hout, zodat er geen nieuw vuil achter kan blijven haken.

Parket Renovatie

PArket renoveren en behandelen met olie of lak

M.M. Vloeren kan op diverse manieren zorgen voor een vakkundige parket renovatie bij u thuis. Kies bijvoorbeeld voor een behandeling met beschermende lak of olie of ga juist voor Skylt lak of hardwax. Er zijn vele kleuren en uitvoeringen beschikbaar en dus zit uw favoriete tint er zeker bij! U kunt een heel nieuwe kleur toevoegen aan uw parketvloer en hem zo een make-over geven. Houdt u het liever bij het oude? Ook dat is uiteraard mogelijk. Vragen? Wij geven graag vakkundig advies.
U kunt eenvoudig een vloerinspectie op locatie inplannen.

Parket Renovatie

vrijblijvende vloerinspectie en advies op locatie

Het inplannen van een vloerinspectie in uw woning is altijd een goed idee. Zo krijgt de parketteur een goed beeld van uw vloer en kan hij zien welke behandeling er nodig is. Een vloerinspectie is bij ons altijd volledig vrijblijvend. Maak dus vandaag nog een afspraak en laat de huidige staat van uw vloer checken. Liever direct een parket renovatie inplannen? Dit kan heel eenvoudig per telefoon of mail. M.M. Vloeren staat alle dagen van de week voor u klaar met passend advies, uitgebreide informatie en natuurlijke de allermooiste houten vloer renovaties

Mogelijke afwerkingen voor uw vloer
Schuren en Oliën
Voor een natuurlijke uitstraling van uw houten vloer is het schuren en afwerken met olie een geschikte keuze. Onze 2K olie is beschikbaar in diverse kleuren waarmee we elk gewenst resultaat kunnen bewerkstelligen.
Parket Schuren en Oliën
1 laags systeem

Wij werken met een 1 laags systeem 2 componenten olie van Royl. Deze olie geeft een optimale bescherming van de houten vloer en behoud de natuurlijke uitstraling

34 Kleuren

Wij beschikken over 34 kleuren. Hierdoor is er altijd een kleur welke perfect past bij uw wensen of interieur!

plaatselijk bij te werken

Wanneer er vlekken ontstaan kunt u met het olie systeem zelf eenvoudig de vloer bijwerken met onderhoudsolie

EenVOUDIG IN ONDERHOUD

Het onderhoud is eenvoudig zelf te doen. Periodiek dweilen met voedende zeep en onderhoudsolie aanbrengen. Binnen no time oogt uw vloer weer fris en egaal.

Schuren en lakken
Voor een sterke en duurzame vloer is het schuren en afwerken met lak een zeer geschikte keuze. Het afwerken met lak zorgt er namelijk voor dat uw houten vloer volledige afgesloten wordt van zowel vocht als vuil.
Parket Schuren en Lakken
3 laags systeem

Het lakken gebeurd in 3 lagen. Grondlak, tweede laklaag en vervolgens aflakken. tussen de laklagen door word de vloer licht gepolijst en gestofuigd.

mat / zijdemat / glans

Er zijn diverse laksystemen, zo kunt u kiezen uit mat, zijdemat en glans. Het lakken gebeurd bij alle 3 de varianten in 3 laklagen. Voor ieder interrieur en smaak is er dus een laksysteem die hier bij past.

Slijtvast en vochtbestendig

Het laksysteem bied meerdere voordelen, zo is de vloer zeer slijtvast. De levensduur bij normaal gebruik is gemiddeld 10 jaar. Door de 3 laklagen is de vloer afgesloten van vocht en vuil en is dus uitermate geschikt wanneer u bijvoorbeeld kinderen en of huisdieren heeft.

onderhoudsarm

Het onderhoud voor een lakvloer is simpel. Eens in de zoveel tijd kunt een glans vloer polishen met vloerpolish. Matte lakvloeren kunt u eenvoudig opfrissen met conditioner. Wekelijks dwijlen met conditioner is voldoende om de vloer in topconditie te houden.

Schuren en hardwaxen
Een met hardwax behandelde vloer geeft een volle warme uitstraling en benadrukt de structuur van het hout. Hardwax olie is vergelijkbaar met olie, echter zorgt hardwax voor een extra beschermlaag wax op de vloer.
Parket Schuren en Hardwaxen
2 laags systeem

Wij werken met een 2 laags systeem van OSMO. Hardwax brengen wij door middel van een roller in twee lagen aan.

mat / zijdemat / glans

Er zijn diverse soorten Hardwax Olie , zo kunt u kiezen uit mat, zijdemat en glans. Zo is er altijd een match met hetgeen u voor ogen heeft.  Het hardwaxen gebeurd bij alle 3 de varianten in 2 lagen welke wij met een roller aanbrengen.

Beschermd óók op het hout

Een met hardwax behandelde vloer geeft een volle, warme uitstraling en benadrukt de structuur van het hout. Hierdoor is de vloer beter bestand tegen vocht en vuil dan een vloer die behandeld is met olie. Hardwax Olie bied bescherming zowel in als op het hout.

plaatselijk bij te werken

Wanneer er onverhoopt toch vlekken onstaan is het mogelijk om de vloer welke is behandeld met hardwax olie eenvoudig reinigen en bij werken met onze onderhoudsproducten van OSMO. Hierdoor verdwijnen vlekken eenvoudig uit de vloer en oogt deze weer volledig egaal.

ONZE BEOORDELINGEN
Zeer deskundig, geduldig en altijd bereid om mee te denken in onze ouden eiken vloer. Komt ook langs om de zaken door te nemen op locatie. Kwaliteit/prijs verhouding is uitstekend.

Mike Stroes

Mijn houten vloer (eiken) is door MM vloeren mooi geschuurd en in de olie gezet. Weer als nieuw! Echt heel tevreden met het resultaat. De heren zijn professioneel en klantgericht. Aanrader!

Annemijn van Hemel

M.M. Vloeren | Parket Schuren Utrecht (Provincie)
4.9
Gebaseerd op 248 recensies
powered by Google
Milan4Real YT
Milan4Real YT
18:11 30 Mar 21
Het is al de derde keer dat wij gebruikmaken van Fatih en wij zijn super enthousiast. Nu hebben wij onze vloer laten... schuren en in de white wax laten zetten. De vloer moest eerst geëgaliseerd worden. Prachtig werk, precies zoals wij het wilde hebben. Echt vakmanschap. Fatih ik ben zoooo blij met het resultaat!! Nogmaals super bedankt voor jullie werk, en ook de gezelligheid op die dag. Ook enorm dank voor het extra schuren van onze eettafel, nu past het perfect bij de nieuwe kleur van de vloer. Top advies! Thank you so much 🙏🙏🙏 Sarah Engeringlees meer
Esmoreit Baptist
Esmoreit Baptist
17:25 18 Feb 21
Ik heb mijn vloeren (eiken hout) laten schuren en olieen en daarbij ook nieuwe plinten laten zetten. Wat ben ik... ontzettend blij met het resultaat! Wat een verschil, het lijkt wel een nieuwe vloer. Dit had ik veel eerder moeten doen!De heren werken netjes, communiceren goed en komen afspraken na. Kortom, zeer tevreden!lees meer
Evelyne Legrelle
Evelyne Legrelle
16:52 17 Feb 21
Fatih heeft mijn houten vloer behandeld - schuren en lakken. En de plinten vervangen. Heel goed werk geleverd. Ze waren... netjes op tijd, mooi resultaat opgeleverd en alles achteraf proper achtergelaten. Wat echt top is! Het resultaat mag er zijn! Zeker een aanrader om met hem samen te werken als je op zoek bent maar een betrouwbare, snelle en vriendelijke vloerman 🙂lees meer
kim charleston
kim charleston
16:47 29 Jan 21
Na 14 jaar eindelijk onze houten vloer onder handen laten nemen door Fatih. En wat word ik hier gelukkig van!... Ontzettend mooi resultaat en ik kan niet wachten tot morgen als onze white wash-look helemaal goed zichtbaar wordt. Bedankt voor de gezelligheid en natuurlijk voor de professionele onderhoudsinstructie. We zullen onze vloer liefdevol behandelen, zoals jullie dat ook voor ons hebben gedaan! Thanks en je bent natuurlijk altijd welkom voor een lekker bakkie koffie!lees meer
Patrick Mijnals
Patrick Mijnals
16:12 29 Jan 21
Fatih is een vakman! Hij heeft onze vloer van 14 jaar zonder onderhoud ,weer als nieuw gemaakt d.m.v schuren en opnieuw... in de olie gezet.De communicatie en het advies was top. Echt een aanrader! Heel blij met het eindresultaat 🙂lees meer
Bing Gall
Bing Gall
13:16 22 Jan 21
Fatih heeft ontzettend goed werk geleverd, we zijn heel blij met het resultaat! Hij doet wat hij zegt en komt zijn... afspraken na. Fatih heeft een sterke mening over hoe het moet omdat hij veel ervaring en kennis heeft. Dat was voor mij niet altijd even makkelijk tijdens het proces omdat we het niet altijd met elkaar eens waren. Maar hij is een absolute vakman en helder over wat je kunt verwachten. Dank!lees meer
Volgende beoordelingen
15 jaar specialist in Parket Renovatie

enthousiast geworden?
Bent u benieuwd naar onze parket renovaties? Wij denken graag met u mee! Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen binnen een dag nog contact met u op. Voor vragen of advies staan wij natuurlijk ook voor u klaar.
We zijn te bereiken op telefoonnummer 06 304 122 36 of via de mail info@mmvloeren.nl.
Z
15 JAAR ERVARING
Z
Gratis VLOERINSPECTIE OP LOCATIE
Z
Op korte termijn in te plannen
Z
EIGEN PARKETTEURS IN DIENST
Z
garantie op alle werkzaamheden
Z
erkend en gecertificeerd
Call Now ButtonScroll Up