Parket schuren en Hardwaxen

Voor een bescherming zowel in als op het hout

Vrijblijvende vloerinspectie op locatie?
06 304 122 36

Erkend parketteur sinds 2005

PARKET SCHUREN EN HARDWAXEN

M.M. Vloeren zorgt graag voor een volledige renovatie van uw houten vloer. Eén van de manieren waarop we dit voor u kunnen doen, is via parket schuren en hardwaxen. Deze totaalbehandeling maakt korte metten met oud vuil en lelijke ontsieringen en creëert parket dat niet van nieuw te onderscheiden is. Met ons vakkundige vloerherstel wordt de kwaliteit van uw houten vloer behouden en zelfs verbeterd. Bovendien bieden we onze diensten altijd aan tegen de meest scherpe prijzen. Kies daarom vandaag nog voor een complete renovatie van uw parketvloer door uw lokale specialisten!

Parket Schuren en Hardwaxen

Wanneer uw parket schuren en hardwaxen?

Op verschillende momenten is het zinvol om te kiezen voor het parket schuren en hardwaxen. Bijvoorbeeld wanneer u een nieuwe kleur aan uw bestaande vloer wilt geven of wanneer het tijd is om uw parket van een nieuwe beschermlaag te voorzien. Daarnaast is het schuren en waxen onmisbaar in het geval van een verontreinigde of beschadigde vloer. Om te voorkomen dat uw houten vloer verloren gaat, is het verstandig om deze zo snel mogelijk te laten renoveren door een ervaren parket expert. Wilt u weten of parket schuren en hardwaxen ook bij u thuis nodig is? Bel of mail ons dan voor het plannen van een vloerinspectie!

Parket Schuren en Hardwaxen

Hoe pakken wij het parket schuren en harwaxen aan?

Via het grof en daarna alsmaar fijner schuren van uw parket worden zowel de kleine als grotere beschadigingen en vieze plekken compleet verwijderd. Overigens wordt er slechts een heel dun toplaagje van het hout verwijderd. U hoeft dus niet bang te zijn dat uw parket er op achteruit gaat. Integendeel, want door het schuren krijgt uw houten vloer zijn oude schoonheid weer terug. Uw vloer oogt als nieuw en hoeft nu alleen nog maar te worden behandeld met hardwax. Dit is mogelijk in diverse kleuren en uitvoeringen, zodat we uw parket exact de gewenste uitstraling kunnen geven.

Parket Schuren en Hardwaxen

Wij maken gebruik van hoorwaardige Harwax olie

M.M. Vloeren zet altijd in op het allerbeste eindresultaat en daarom gebruiken we uitsluitend hoogwaardige hardwax olie voor het afwerken van uw vloer. Het voordeel hiervan is dat de hardwax olie van onze topmerken beter hecht, veel langer blijft zitten en zorgt voor een optimale bescherming van uw houten vloer. Hiermee behoren zaken als vochtplekken, verkleuringen en andere schade aan het parket tot het verleden. Maak snel een afspraak en laat ook uw parket schuren en hardwaxen door de specialisten uit Utrecht!

Parket Schuren en Hardwaxen

hardwax combineren met een olie behandeling

Voor een nog mooier effect kunt u ook kiezen voor een combinatie van hardwax en olie. Dit houdt in dat we niet alleen uw parket schuren en hardwaxen, maar dat we uw houten vloer tevens behandelen met een beschermende laag olie. Hiermee is uw vloer helemaal opgewassen tegen alle elementen die hem schade willen toebrengen. U kunt daarmee ook kiezen uit 34 kleuren. Zo heeft u altijd een tint welke aansluit bij uw wensen! Vraag een offerte bij ons aan en zie direct wat de kosten zijn van een professionele parket renovatie bij u thuis.

Parket Schuren en Hardwaxen
Mogelijke afwerkingen voor uw vloer
Schuren en Oliën
Voor een natuurlijke uitstraling van uw houten vloer is het schuren en afwerken met olie een geschikte keuze. Onze 2K olie is beschikbaar in diverse kleuren waarmee we elk gewenst resultaat kunnen bewerkstelligen.
Parket Schuren en Oliën
1 laags systeem

Wij werken met een 1 laags systeem 2 componenten olie van Royl. Deze olie geeft een optimale bescherming van de houten vloer en behoud de natuurlijke uitstraling

34 Kleuren

Wij beschikken over 34 kleuren. Hierdoor is er altijd een kleur welke perfect past bij uw wensen of interieur!

plaatselijk bij te werken

Wanneer er vlekken ontstaan kunt u met het olie systeem zelf eenvoudig de vloer bijwerken met onderhoudsolie

EenVOUDIG IN ONDERHOUD

Het onderhoud is eenvoudig zelf te doen. Periodiek dweilen met voedende zeep en onderhoudsolie aanbrengen. Binnen no time oogt uw vloer weer fris en egaal.

Schuren en lakken
Voor een sterke en duurzame vloer is het schuren en afwerken met lak een zeer geschikte keuze. Het afwerken met lak zorgt er namelijk voor dat uw houten vloer volledige afgesloten wordt van zowel vocht als vuil.
Parket Schuren en Lakken
3 laags systeem

Het lakken gebeurd in 3 lagen. Grondlak, tweede laklaag en vervolgens aflakken. tussen de laklagen door word de vloer licht gepolijst en gestofuigd.

mat / zijdemat / glans

Er zijn diverse laksystemen, zo kunt u kiezen uit mat, zijdemat en glans. Het lakken gebeurd bij alle 3 de varianten in 3 laklagen. Voor ieder interrieur en smaak is er dus een laksysteem die hier bij past.

Slijtvast en vochtbestendig

Het laksysteem bied meerdere voordelen, zo is de vloer zeer slijtvast. De levensduur bij normaal gebruik is gemiddeld 10 jaar. Door de 3 laklagen is de vloer afgesloten van vocht en vuil en is dus uitermate geschikt wanneer u bijvoorbeeld kinderen en of huisdieren heeft.

onderhoudsarm

Het onderhoud voor een lakvloer is simpel. Eens in de zoveel tijd kunt een glans vloer polishen met vloerpolish. Matte lakvloeren kunt u eenvoudig opfrissen met conditioner. Wekelijks dwijlen met conditioner is voldoende om de vloer in topconditie te houden.

Schuren en hardwaxen
Een met hardwax behandelde vloer geeft een volle warme uitstraling en benadrukt de structuur van het hout. Hardwax olie is vergelijkbaar met olie, echter zorgt hardwax voor een extra beschermlaag wax op de vloer.
Parket Schuren en Hardwaxen
2 laags systeem

Wij werken met een 2 laags systeem van OSMO. Hardwax brengen wij door middel van een roller in twee lagen aan.

mat / zijdemat / glans

Er zijn diverse soorten Hardwax Olie , zo kunt u kiezen uit mat, zijdemat en glans. Zo is er altijd een match met hetgeen u voor ogen heeft.  Het hardwaxen gebeurd bij alle 3 de varianten in 2 lagen welke wij met een roller aanbrengen.

Beschermd óók op het hout

Een met hardwax behandelde vloer geeft een volle, warme uitstraling en benadrukt de structuur van het hout. Hierdoor is de vloer beter bestand tegen vocht en vuil dan een vloer die behandeld is met olie. Hardwax Olie bied bescherming zowel in als op het hout.

plaatselijk bij te werken

Wanneer er onverhoopt toch vlekken onstaan is het mogelijk om de vloer welke is behandeld met hardwax olie eenvoudig reinigen en bij werken met onze onderhoudsproducten van OSMO. Hierdoor verdwijnen vlekken eenvoudig uit de vloer en oogt deze weer volledig egaal.

ONZE BEOORDELINGEN

Geweldige werk geleverd in ons nieuwe huis. Onze ‘oude’ houten vloer is weer als nieuw! Zeer vakkundig werk geleverd en een zeer goede prijs. Fatih is helder, eerlijk en geeft goede adviezen.
Een echte aanrader!

Laurens Scheepbouwer

Mooie vloer, goede service, prettig contact en goed advies! Ik zou hem zeker aanbevelen en zelf opnieuw vragen voor een vergelijkbare klus. Onze oude vieze vloer is weer als nieuw, we zijn superblij met het resultaat!

Chantal Drenthen

M.M. Vloeren | Parket Schuren Utrecht (Provincie)
4.9
Gebaseerd op 248 recensies
powered by Google
Milan4Real YT
Milan4Real YT
18:11 30 Mar 21
Het is al de derde keer dat wij gebruikmaken van Fatih en wij zijn super enthousiast. Nu hebben wij onze vloer laten... schuren en in de white wax laten zetten. De vloer moest eerst geëgaliseerd worden. Prachtig werk, precies zoals wij het wilde hebben. Echt vakmanschap. Fatih ik ben zoooo blij met het resultaat!! Nogmaals super bedankt voor jullie werk, en ook de gezelligheid op die dag. Ook enorm dank voor het extra schuren van onze eettafel, nu past het perfect bij de nieuwe kleur van de vloer. Top advies! Thank you so much 🙏🙏🙏 Sarah Engeringlees meer
Esmoreit Baptist
Esmoreit Baptist
17:25 18 Feb 21
Ik heb mijn vloeren (eiken hout) laten schuren en olieen en daarbij ook nieuwe plinten laten zetten. Wat ben ik... ontzettend blij met het resultaat! Wat een verschil, het lijkt wel een nieuwe vloer. Dit had ik veel eerder moeten doen!De heren werken netjes, communiceren goed en komen afspraken na. Kortom, zeer tevreden!lees meer
Evelyne Legrelle
Evelyne Legrelle
16:52 17 Feb 21
Fatih heeft mijn houten vloer behandeld - schuren en lakken. En de plinten vervangen. Heel goed werk geleverd. Ze waren... netjes op tijd, mooi resultaat opgeleverd en alles achteraf proper achtergelaten. Wat echt top is! Het resultaat mag er zijn! Zeker een aanrader om met hem samen te werken als je op zoek bent maar een betrouwbare, snelle en vriendelijke vloerman 🙂lees meer
kim charleston
kim charleston
16:47 29 Jan 21
Na 14 jaar eindelijk onze houten vloer onder handen laten nemen door Fatih. En wat word ik hier gelukkig van!... Ontzettend mooi resultaat en ik kan niet wachten tot morgen als onze white wash-look helemaal goed zichtbaar wordt. Bedankt voor de gezelligheid en natuurlijk voor de professionele onderhoudsinstructie. We zullen onze vloer liefdevol behandelen, zoals jullie dat ook voor ons hebben gedaan! Thanks en je bent natuurlijk altijd welkom voor een lekker bakkie koffie!lees meer
Patrick Mijnals
Patrick Mijnals
16:12 29 Jan 21
Fatih is een vakman! Hij heeft onze vloer van 14 jaar zonder onderhoud ,weer als nieuw gemaakt d.m.v schuren en opnieuw... in de olie gezet.De communicatie en het advies was top. Echt een aanrader! Heel blij met het eindresultaat 🙂lees meer
Bing Gall
Bing Gall
13:16 22 Jan 21
Fatih heeft ontzettend goed werk geleverd, we zijn heel blij met het resultaat! Hij doet wat hij zegt en komt zijn... afspraken na. Fatih heeft een sterke mening over hoe het moet omdat hij veel ervaring en kennis heeft. Dat was voor mij niet altijd even makkelijk tijdens het proces omdat we het niet altijd met elkaar eens waren. Maar hij is een absolute vakman en helder over wat je kunt verwachten. Dank!lees meer
Volgende beoordelingen
15 jaar specialist in Parket Renovatie

enthousiast geworden?
Bent u benieuwd naar de beste behandeling voor u vloer? Wij denken graag met u mee! Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen binnen een dag nog contact met u op. Voor vragen of advies staan wij natuurlijk ook voor u klaar.
We zijn te bereiken op telefoonnummer 06 304 122 36 of via de mail info@mmvloeren.nl.
Z
15 JAAR ERVARING
Z
Gratis VLOERINSPECTIE OP LOCATIE
Z
Op korte termijn in te plannen
Z
EIGEN PARKETTEURS IN DIENST
Z
garantie op alle werkzaamheden
Z
erkend en gecertificeerd
Twijfelt u nog ergens over?
Veelgestelde vragen
HOE SNEL kunnen jullie starten met de werkzaamheden?

Onze parketteurs zijn flexibel inzetbaar. Vul het aanvraagformulier in, zodat wij zo snel mogelijk de planning met u kunnen bespreken. 

Hoelang duurt het schuren en hardwaxen van mijn vloer?

De duur van het schuren en hardwaxen van uw parketvloer is afhankelijk van het aantal vierkante meters. Over het algemeen kunnen we minimaal 50 meter op een dag schuren. Voor u en onze planning houden we meestal rekening met een extra uitloopdag. Zo komen we beide niet voor verassingen te staan.

Werkschema Harwax Olie

Dag 1: schuren + 1e hardwax laag.
Dag 2: 2e hardwax laag.
Dag 3: 08.00 uur hardwax lagen zijn droog.

Wij werken altijd volgens afspraak.
In goed overleg met u, stellen wij dan een gedetailleerde planning op zodat u precies weet waar u aan toe bent en van ons kunt verwachten. 

Hoelang mogen wij niet lopen op een vloer welke net behandeld is met hardwax olie?

De dag nadat wij klaar zijn met onze werkzaamheden kunt u 24 uur niet op de vloer lopen. Het droogproces van een gewaxte vloer is 24 uur waarna de vloer licht belastbaar is met sokken. Na 48 uur kunt u de vloer weer volledig belasten. De hardwax is volledig uitgehard na ongeveer 14 dagen. Belangrijk om extra op te letten met vloeistoffen morsen de eerste 14 dagen.

Wij raden u wel aan om zo lang mogelijk te wachten met het terug plaatsen van uw meubels. Wanneer de meubels z.s.m. terug geplaatst dienen te worden dan zou u het beste uw niet-schuivende meubels als eerst kunnen terugplaatsen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een: bankstel, eettafel en kast. Let hierbij wel op dat u gebruik maakt van viltjes tijdens het terugplaatsen van de meubels en probeer hierbij de meubels niet over de vloer te schuiven maar op de juiste plek te tillen.

Call Now ButtonScroll Up