Parket Reparatie

Voor het vervangen van onherstelbare vloerdelen

Vrijblijvende vloerinspectie op locatie?
06 304 122 36

Erkend parket reparateur sinds 2005

SPECIALIST IN PARKET REPARATIE

Heeft u een houten vloer in uw huis liggen, dan bent u vast bekend met de slijtage die ontstaat als gevolg van jarenlang gebruik. Om dergelijke slijtagesporen te verwijderen kunt u het beste kiezen voor een vakkundige parket reparatie door een erkend specialist! M.M. Vloeren verzorgt een dergelijke behandeling graag voor u en staat met raad en daad klaar. Vraag ons snel om meer informatie over de mogelijkheden of plan alvast een vrijblijvende vloerinspectie op locatie in!

Parket Reparatie

Vervangen van houten vloerdelen

Parketvloeren zijn gemaakt om tot wel tientallen jaren mee te gaan. Toch is het niet verwonderlijk als hier en daar wat zwakke plekken ontstaan. Onder invloed van bijvoorbeeld vocht kan een vloerdeel beschadigen of zelfs kapot gaan. Wij kunnen uw parket repareren en vervangen hierbij alle slechte houten vloerdelen. Vervolgens kunnen we de vloerdelen plaatselijk behandelen. Ook is het mogelijk om de gehele vloer te laten schuren en te laten behandelen met olie of lak. Laat bij twijfel een vloerinspectie uitvoeren door het team van M.M. Vloeren!

Parket Reparatie

Aanhelen van uw parketvloer

De nieuw te leggen vloerdelen moeten natuurlijk wel perfect passen bij uw bestaande parket. Daarom kijken we goed naar het motief, de kleur en de uitvoering van uw huidige parket. Zo weten we precies met welke nieuwe vloerdelen we uw parket repareren kunnen en zullen de nieuwe gedeeltes niet opvallen. Aanhelen van parketvloeren verzorgen wij ook tot in de puntjes. Wanneer u bijvoorbeeld een uitbouw gaat plaatsen aan de woning er ligt al een mooie parketvloer. Dan kunnen wij veelal hetzelfde hout bestellen en de vloer verlengen. Hiermee kunt u uw prachtige parketvloer behouden en een tweede leven geven!

Parket Reparatie

vellingkanten frezen

Bij het herstellen van uw houten vloer slaan we geen enkel gedeelte over. Alleen zo kunnen we ervoor zorgen dat het eindresultaat perfect is. Dit houdt in dat we bij het parket repareren ook de vellingkanten frezen. Het gaat hierbij om de schuin aflopende zijkanten van de parketdelen. De vellingkanten frezen wij dus helemaal kaal zodat deze weer als nieuw zijn. Vervolgens worden deze behandeld met olie, lak of hardwax olie waardoor deze egaal meekleuren met de bovenzijde van de vloer. Hierdoor is de houten vloer weer een prachtig geheel!

Parket Reparatie

Gaten en Kieren opvullen

Mochten er kieren of gaten zichtbaar zijn in uw parket dan kunnen wij dit vakkundig herstellen. Hiervoor gebruikt M.M. Vloeren de methode welke ook wel pappen word genoemd. Bij het pappen, gebruiken wij schoon schuurmeel welke van uw eigen vloer word geschuurd. Dit mengen wij tot een papje met als toevoeging een speciale lijm. Het schone schuurmeel heeft dezelfde kleur als het oorspronkelijke hout van uw vloer. Het papje gebruiken wij om alle kieren en gaten op te vullen. Na het uitharden van het mengsel, zullen we de vloer polijsten en behandelen met een gewenste behandeling zoals olie of lak

Parket Reparatie

Spijkers drevelen

Parketdelen worden vaak vastgezet met hele kleine spijkertjes. Wanneer wij uw vloer schuren dan blijven de geschuurde spijkers zichtbaar. Het is daarom belangrijk dat deze kleine spijkertjes ver genoeg in het hout worden gedreveld. De kleine gaatjes welke hierdoor ontstaan worden vakkundig gedicht door middel van het “pappen” een combinatie van schuurmeel van uw eigen vloer en een speciale lijm. Hierna word de vloer behandeld met een afwerking naar wens en oogt uw houten vloer weer als een geheel. Wilt u ontvangen omtrent parket reparatie en of het renoveren van uw vloer? Bel ons dan!

 

Parket Reparatie
Mogelijke afwerkingen voor uw vloer
Schuren en Oliën
Voor een natuurlijke uitstraling van uw houten vloer is het schuren en afwerken met olie een geschikte keuze. Onze 2K olie is beschikbaar in diverse kleuren waarmee we elk gewenst resultaat kunnen bewerkstelligen.
Parket Schuren en Oliën
1 laags systeem

Wij werken met een 1 laags systeem 2 componenten olie van Royl. Deze olie geeft een optimale bescherming van de houten vloer en behoud de natuurlijke uitstraling

34 Kleuren

Wij beschikken over 34 kleuren. Hierdoor is er altijd een kleur welke perfect past bij uw wensen of interieur!

plaatselijk bij te werken

Wanneer er vlekken ontstaan kunt u met het olie systeem zelf eenvoudig de vloer bijwerken met onderhoudsolie

EenVOUDIG IN ONDERHOUD

Het onderhoud is eenvoudig zelf te doen. Periodiek dweilen met voedende zeep en onderhoudsolie aanbrengen. Binnen no time oogt uw vloer weer fris en egaal.

Schuren en lakken
Voor een sterke en duurzame vloer is het schuren en afwerken met lak een zeer geschikte keuze. Het afwerken met lak zorgt er namelijk voor dat uw houten vloer volledige afgesloten wordt van zowel vocht als vuil.
Parket Schuren en Lakken
3 laags systeem

Het lakken gebeurd in 3 lagen. Grondlak, tweede laklaag en vervolgens aflakken. tussen de laklagen door word de vloer licht gepolijst en gestofuigd.

mat / zijdemat / glans

Er zijn diverse laksystemen, zo kunt u kiezen uit mat, zijdemat en glans. Het lakken gebeurd bij alle 3 de varianten in 3 laklagen. Voor ieder interrieur en smaak is er dus een laksysteem die hier bij past.

Slijtvast en vochtbestendig

Het laksysteem bied meerdere voordelen, zo is de vloer zeer slijtvast. De levensduur bij normaal gebruik is gemiddeld 10 jaar. Door de 3 laklagen is de vloer afgesloten van vocht en vuil en is dus uitermate geschikt wanneer u bijvoorbeeld kinderen en of huisdieren heeft.

onderhoudsarm

Het onderhoud voor een lakvloer is simpel. Eens in de zoveel tijd kunt een glans vloer polishen met vloerpolish. Matte lakvloeren kunt u eenvoudig opfrissen met conditioner. Wekelijks dwijlen met conditioner is voldoende om de vloer in topconditie te houden.

Schuren en hardwaxen
Een met hardwax behandelde vloer geeft een volle warme uitstraling en benadrukt de structuur van het hout. Hardwax olie is vergelijkbaar met olie, echter zorgt hardwax voor een extra beschermlaag wax op de vloer.
Parket Schuren en Hardwaxen
2 laags systeem

Wij werken met een 2 laags systeem van OSMO. Hardwax brengen wij door middel van een roller in twee lagen aan.

mat / zijdemat / glans

Er zijn diverse soorten Hardwax Olie , zo kunt u kiezen uit mat, zijdemat en glans. Zo is er altijd een match met hetgeen u voor ogen heeft.  Het hardwaxen gebeurd bij alle 3 de varianten in 2 lagen welke wij met een roller aanbrengen.

Beschermd óók op het hout

Een met hardwax behandelde vloer geeft een volle, warme uitstraling en benadrukt de structuur van het hout. Hierdoor is de vloer beter bestand tegen vocht en vuil dan een vloer die behandeld is met olie. Hardwax Olie bied bescherming zowel in als op het hout.

plaatselijk bij te werken

Wanneer er onverhoopt toch vlekken onstaan is het mogelijk om de vloer welke is behandeld met hardwax olie eenvoudig reinigen en bij werken met onze onderhoudsproducten van OSMO. Hierdoor verdwijnen vlekken eenvoudig uit de vloer en oogt deze weer volledig egaal.

ONZE BEOORDELINGEN

Prettig in de communicatie. Duidelijk en snel. Tevens was Kurt zeer behulpzaam en uiterst vriendelijk. Hij kwam voor plinten in de woonkamer en heeft daarnaast de gang nog meegenomen. Voor een volgende klus weten wij hem zeker weer te vinden.

Philip de Jong

Zeer professioneel en behulpzaam. Oude parketvloer is uitstekend geschuurd en geolied! Ook de plinten zijn mooi geplaatst. Wat het meest uitspringt is duidelijkheid, je weet van tevoren wat je kunt verwachten! Zeker een aanrader!

Richard van de Pot

M.M. Vloeren | Parket Schuren Utrecht (Provincie)
4.9
Gebaseerd op 248 recensies
powered by Google
Milan4Real YT
Milan4Real YT
18:11 30 Mar 21
Het is al de derde keer dat wij gebruikmaken van Fatih en wij zijn super enthousiast. Nu hebben wij onze vloer laten... schuren en in de white wax laten zetten. De vloer moest eerst geëgaliseerd worden. Prachtig werk, precies zoals wij het wilde hebben. Echt vakmanschap. Fatih ik ben zoooo blij met het resultaat!! Nogmaals super bedankt voor jullie werk, en ook de gezelligheid op die dag. Ook enorm dank voor het extra schuren van onze eettafel, nu past het perfect bij de nieuwe kleur van de vloer. Top advies! Thank you so much 🙏🙏🙏 Sarah Engeringlees meer
Esmoreit Baptist
Esmoreit Baptist
17:25 18 Feb 21
Ik heb mijn vloeren (eiken hout) laten schuren en olieen en daarbij ook nieuwe plinten laten zetten. Wat ben ik... ontzettend blij met het resultaat! Wat een verschil, het lijkt wel een nieuwe vloer. Dit had ik veel eerder moeten doen!De heren werken netjes, communiceren goed en komen afspraken na. Kortom, zeer tevreden!lees meer
Evelyne Legrelle
Evelyne Legrelle
16:52 17 Feb 21
Fatih heeft mijn houten vloer behandeld - schuren en lakken. En de plinten vervangen. Heel goed werk geleverd. Ze waren... netjes op tijd, mooi resultaat opgeleverd en alles achteraf proper achtergelaten. Wat echt top is! Het resultaat mag er zijn! Zeker een aanrader om met hem samen te werken als je op zoek bent maar een betrouwbare, snelle en vriendelijke vloerman 🙂lees meer
kim charleston
kim charleston
16:47 29 Jan 21
Na 14 jaar eindelijk onze houten vloer onder handen laten nemen door Fatih. En wat word ik hier gelukkig van!... Ontzettend mooi resultaat en ik kan niet wachten tot morgen als onze white wash-look helemaal goed zichtbaar wordt. Bedankt voor de gezelligheid en natuurlijk voor de professionele onderhoudsinstructie. We zullen onze vloer liefdevol behandelen, zoals jullie dat ook voor ons hebben gedaan! Thanks en je bent natuurlijk altijd welkom voor een lekker bakkie koffie!lees meer
Patrick Mijnals
Patrick Mijnals
16:12 29 Jan 21
Fatih is een vakman! Hij heeft onze vloer van 14 jaar zonder onderhoud ,weer als nieuw gemaakt d.m.v schuren en opnieuw... in de olie gezet.De communicatie en het advies was top. Echt een aanrader! Heel blij met het eindresultaat 🙂lees meer
Bing Gall
Bing Gall
13:16 22 Jan 21
Fatih heeft ontzettend goed werk geleverd, we zijn heel blij met het resultaat! Hij doet wat hij zegt en komt zijn... afspraken na. Fatih heeft een sterke mening over hoe het moet omdat hij veel ervaring en kennis heeft. Dat was voor mij niet altijd even makkelijk tijdens het proces omdat we het niet altijd met elkaar eens waren. Maar hij is een absolute vakman en helder over wat je kunt verwachten. Dank!lees meer
Volgende beoordelingen
15 jaar specialist in Parket Reparatie

enthousiast geworden?
Bent u benieuwd naar hoe wij u parket kunnen repareren? Wij denken graag met u mee! Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen binnen een dag nog contact met u op. Voor vragen of advies staan wij natuurlijk ook voor u klaar.
We zijn te bereiken op telefoonnummer 06 304 122 36 of via de mail info@mmvloeren.nl.
Z
15 JAAR ERVARING
Z
Gratis VLOERINSPECTIE OP LOCATIE
Z
Op korte termijn in te plannen
Z
EIGEN PARKETTEURS IN DIENST
Z
garantie op alle werkzaamheden
Z
erkend en gecertificeerd
Call Now ButtonScroll Up