Parket Schuren? M.M. Vloeren!

Al 15 jaar specialist in vakkundig parket schuren en volledige parket renovaties!

Vrijblijvende vloerinspectie op locatie?
06 304 122 36

Erkend parketteur sinds 2005

M.M. Vloeren | specialist in Parket Renovatie

Bij M.M. Vloeren zijn wij gespecialiseerd in alles wat met uw parketvloer te maken heeft. Het is onze missie om uw vloer een tweede leven te geven. Dit doen wij op een kwalitatieve en duurzame manier. Om dit te realiseren bieden wij een breed scala aan diensten aan. Zo kunnen wij uw parket schuren en behandelen met olie, lak of hardwax olie. Ook voor het repareren of reinigen van uw vloer bent u bij ons aan het goede adres. Er zijn vele mogelijkheden om uw vloer een tweede leven te geven. Wij denken graag met u mee en geven u een deskundig advies!

Diensten

Mogelijke afwerkingen voor uw vloer

Parket schuren

Wanneer uw parketvloer ontsierd is door vlekken of beschadigingen dan is het in de meeste gevallen de beste oplossing om de vloer machinaal te schuren en te polijsten. Na het parket schuren word uw vloer afgewerkt met olie, lak of hardwax olie.
Parket Schuren en Oliën
Schuren en Oliën
Voor een natuurlijke uitstraling van uw houten vloer is het schuren en afwerken met olie een geschikte keuze. Onze 2K olie is beschikbaar in diverse kleuren waarmee we elk gewenst resultaat kunnen bewerkstelligen.
Parket Schuren en Oliën

Schuren en lakken

Voor een sterke en duurzame vloer is het schuren van uw parketvloer en afwerken met lak een zeer geschikte keuze. Het afwerken met lak zorgt er namelijk voor dat uw houten vloer volledige afgesloten wordt van zowel vocht als vuil.
Parket Schuren en Oliën
Schuren en hardwaxen
Een met hardwax behandelde vloer geeft een volle warme uitstraling en benadrukt de structuur van het hout. Hardwax olie is vergelijkbaar met olie, echter zorgt hardwax voor een extra beschermlaag wax op de vloer.
Parket Schuren en Hardwaxen
Parket Reinigen
In sommige gevallen is de parketvloer niet ernstig beschadig maar wel behoorlijk verontreinigd. In dit geval is het mogelijk om het parket te laten reinigen. Na deze dieptereiniging kan de vloer opnieuw worden behandeld met olie.
Parket Schuren en Lakken
Parket Renovatie
M.M. Vloeren is al 15 jaar gespecialiseerd in parket renovaties van A tot Z. Van professioneel parket schuren, behandelen, reparaties en alles op het gebied van parketherstel en renovatie kunnen wij vakkundig voor u uitvoeren. 
Parket Schuren en Hardwaxen
Onze doelstelling

Wij zijn pas tevreden als ú dat bent!

Het team van M.M. Vloeren streeft er na om de hoogst mogelijk kwaliteit in parket renovatie te leveren. Door met grote zorg en aandacht aan uw houten vloer te werken en geconcentreerd te letten op ieder detail kunnen wij 100% vakwerk leveren. Wij zijn pas tevreden als ú dat bent!

ONZE BEOORDELINGEN

Super service en goed advies. Onze vloer zag er niet uit en ik had niet verwacht dat het er zo goed uit kon zien. En dan ook dit allemaal voor een redelijke prijs. Elke cent waard. Als je een expert zoekt voor je vloer dan moet je bij M.M. Vloeren zijn. Heel erg bedankt jongens.

Michael Delgado

Fatih is een vakman! Hij heeft onze houten vloer van 14 jaar zonder onderhoud ,weer als nieuw gemaakt d.m.v schuren en opnieuw in de olie gezet.
De communicatie en het advies was top. Echt een aanrader! Heel blij met het eindresultaat 🙂 

Patrick Mijnals

M.M. Vloeren | Parket Schuren Utrecht (Provincie)
4.9
Gebaseerd op 248 recensies
powered by Google
Milan4Real YT
Milan4Real YT
18:11 30 Mar 21
Het is al de derde keer dat wij gebruikmaken van Fatih en wij zijn super enthousiast. Nu hebben wij onze vloer laten... schuren en in de white wax laten zetten. De vloer moest eerst geëgaliseerd worden. Prachtig werk, precies zoals wij het wilde hebben. Echt vakmanschap. Fatih ik ben zoooo blij met het resultaat!! Nogmaals super bedankt voor jullie werk, en ook de gezelligheid op die dag. Ook enorm dank voor het extra schuren van onze eettafel, nu past het perfect bij de nieuwe kleur van de vloer. Top advies! Thank you so much 🙏🙏🙏 Sarah Engeringlees meer
Esmoreit Baptist
Esmoreit Baptist
17:25 18 Feb 21
Ik heb mijn vloeren (eiken hout) laten schuren en olieen en daarbij ook nieuwe plinten laten zetten. Wat ben ik... ontzettend blij met het resultaat! Wat een verschil, het lijkt wel een nieuwe vloer. Dit had ik veel eerder moeten doen!De heren werken netjes, communiceren goed en komen afspraken na. Kortom, zeer tevreden!lees meer
Evelyne Legrelle
Evelyne Legrelle
16:52 17 Feb 21
Fatih heeft mijn houten vloer behandeld - schuren en lakken. En de plinten vervangen. Heel goed werk geleverd. Ze waren... netjes op tijd, mooi resultaat opgeleverd en alles achteraf proper achtergelaten. Wat echt top is! Het resultaat mag er zijn! Zeker een aanrader om met hem samen te werken als je op zoek bent maar een betrouwbare, snelle en vriendelijke vloerman 🙂lees meer
kim charleston
kim charleston
16:47 29 Jan 21
Na 14 jaar eindelijk onze houten vloer onder handen laten nemen door Fatih. En wat word ik hier gelukkig van!... Ontzettend mooi resultaat en ik kan niet wachten tot morgen als onze white wash-look helemaal goed zichtbaar wordt. Bedankt voor de gezelligheid en natuurlijk voor de professionele onderhoudsinstructie. We zullen onze vloer liefdevol behandelen, zoals jullie dat ook voor ons hebben gedaan! Thanks en je bent natuurlijk altijd welkom voor een lekker bakkie koffie!lees meer
Patrick Mijnals
Patrick Mijnals
16:12 29 Jan 21
Fatih is een vakman! Hij heeft onze vloer van 14 jaar zonder onderhoud ,weer als nieuw gemaakt d.m.v schuren en opnieuw... in de olie gezet.De communicatie en het advies was top. Echt een aanrader! Heel blij met het eindresultaat 🙂lees meer
Bing Gall
Bing Gall
13:16 22 Jan 21
Fatih heeft ontzettend goed werk geleverd, we zijn heel blij met het resultaat! Hij doet wat hij zegt en komt zijn... afspraken na. Fatih heeft een sterke mening over hoe het moet omdat hij veel ervaring en kennis heeft. Dat was voor mij niet altijd even makkelijk tijdens het proces omdat we het niet altijd met elkaar eens waren. Maar hij is een absolute vakman en helder over wat je kunt verwachten. Dank!lees meer
Volgende beoordelingen
Parket Renovatie Specialist uit Utrecht

Enthousiast geworden?

Bent u benieuwd naar wat wij kunnen betekenen op het gebied van parket renovatie? Wij denken graag met u mee! Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij nemen binnen een dag nog contact met u op. Voor vragen of advies staan wij natuurlijk ook voor u klaar.
We zijn te bereiken op telefoonnummer 06 304 122 36 of via de mail info@mmvloeren.nl.
Z
15 JAAR ERVARING IN PROVINCIE UTRECHT
Z
Gratis VLOERINSPECTIE OP LOCATIE
Z
Op korte termijn in te plannen
Z
EIGEN PARKETTEURS IN DIENST
Z
garantie op alle werkzaamheden
Z
erkend en gecertificeerd
Vrijblijvende Offerte Aanvragen
Call Now ButtonScroll Up