Parket schuren

Misschien bent u eens toe aan iets nieuws of uw parket is beschadigd en u wil weten wat de mogelijkheden zijn. Met parket schuren geeft u uw parketvloer weer een tweede leven.

Vrijblijvende vloerinspectie op locatie?
06 304 122 36

Erkend specialist sinds 2005

PARKET SCHUREN

Denk u er over om het parket schuren over te laten aan een specialist? M.M. Vloeren is al meer dan 15 gespecialiseerd in het vakkundig schuren van parket en houten vloeren in de provincie Utrecht. Onze renovaties bestaan uit het vakkundig schuren en behandelen met olie, lak of hardwax. Voor de afwerking heeft u altijd de keuze uit meerdere opties, zodat u helemaal zelf kunt bepalen hoe uw gerenoveerde parket eruit komt te zien. Het team van M.M. Vloeren vertelt u hier graag meer over.

Parket Schuren

uw parket laten schuren door een lokale specialist

Het belangrijkste is dat u de renovatie van uw vloer overlaat aan een deskundige. Als lokale specialist is M.M. Vloeren hiervoor de de juiste keuze. In de gehele regio Utrecht zorgen we voor parket schuren op het hoogste niveau. U bent dus 100% zeker van het beste, mooiste en meest lang houdende eindresultaat. Wij vinden uw persoonlijke inbreng heel belangrijk en daarom gaan we graag met u om de tafel zitten om uw voorkeuren te bespreken. Aan de hand hiervan stellen we een behandelplan op voor het parket schuren in uw woning. We werken zowel doordeweeks als in het weekeinde en zijn ook in de avonduren inzetbaar.

Parket Schuren

Parket Schuren: olie afwerking

Veel mensen geven de voorkeur aan de prachtige behandeling van parket schuren en oliën. Deze behandeling zorgt ervoor dat uw houten vloer er weer als nieuw uit komt te zien en geeft de vloer een natuurlijke en luxe uitstraling. Uiteraard bent u geheel vrij om een kleur naar wens te kiezen, zodat uw houten vloer precies de juiste tint krijgt. We beschikken over 34 kleuren 2 componenten olie. Hierdoor kunt exact de kleur kiezen welke u voor ogen heeft. Hierin staan we u graag bij om te adviseren op locatie en brengen onze kleurstalen daarbij altijd met ons mee. 

Parket Schuren

Parket Schuren: lak afwerking

Het schuren en lakken van uw houten vloer is nog een heel fraaie manier om uw parket te herstellen. Oude schade en vervuilingen worden geheel verwijderd, zodat we de kwaliteit van het parket kunnen blijven waarborgen. Uw vloer wordt vervolgens voorzien van 3 dunne laklagen, die samen zorgen voor een perfecte dekking en bescherming van de vloer tegen invloeden van buitenaf zoals, vocht en vuil. Het parket schuren en lakken kunnen wij uitvoeren in glanzend, mat, licht en donker. Vertel ons dus direct waar uw voorkeur naar uitgaat. Uiteraard adviseren wij u graag over alle mogelijkheden.

Parket Schuren

Parket Schuren en hardwaxen

Voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijke ogende afwerking bij het herstellen van de vloer, is er de optie van parket schuren en hardwaxen. Naast een natuurlijke uitstraling bied hardwax olie ook bescherming in en op het hout. Deze olie trekt namelijk in het hout en word hard. Ook dit kan in diverse prachtige kleuren en stijlen. Of u nu na het parket schuren kiest voor oliën, lakken of hardwaxen, alle afwerkingen geven uw houten vloer een perfecte bescherming tegen nieuw vuil, stof en vocht. Wij adviseren u graag meer over de beste en mooiste behandeling van uw vloer!

Parket Schuren

15 jaar ervaring in parket renovaties

M.M. Vloeren beschikt over 15 jaar ervaring met het vakkundig renoveren van parketvloeren. Het parket schuren verzorgen wij in de hele provincie Utrecht en hebben daar al ontzettend veel klanten naar volle tevredenheid mogen bedienen. Wilt u zelf ook zo’n tevreden klant worden? Neem dan vandaag nog contact met ons op en laat uw parket schuren door de specialisten van M.M. Vloeren! We weten precies wat er allemaal nodig is om oude sporen van viezigheid, slijtage en beschadigingen weg te halen en zorgen voor een verbluffend resultaat voor uw parket renovatie.

Parket Schuren

vloerinspectie en advies op locatie

Wilt u weten of ook uw vloer toe is aan parket schuren? Vraag dan snel een gratis vloerinspectie aan! We komen bij u langs en beoordelen uw vloer. Hierbij letten we onder meer op de kwaliteit en de huidige staat van uw parket. Vervolgens vertellen we u waar uw houten vloer behoefte aan heeft. Dit kan een volledige parket renovatie zijn, maar ook is het mogelijk dat uw vloer alleen maar gereinigd hoeft te worden. Ook voor het compleet en vakkundig reinigen van uw parket staan we altijd voor u klaar! Bij al onze werkzaamheden maken we gebruik van alleen maar de beste machines en middelen. Zo zorgen we voor de hoogste kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen.

Parket Schuren
Mogelijke afwerkingen voor uw vloer
Schuren en Oliën
Voor een natuurlijke uitstraling van uw houten vloer is het schuren en afwerken met olie een geschikte keuze. Onze 2K olie is beschikbaar in diverse kleuren waarmee we elk gewenst resultaat kunnen bewerkstelligen.
Parket Schuren en Oliën
1 laags systeem

Wij werken met een 1 laags systeem 2 componenten olie van Royl. Deze olie geeft een optimale bescherming van de houten vloer en behoud de natuurlijke uitstraling

34 Kleuren

Wij beschikken over 34 kleuren. Hierdoor is er altijd een kleur welke perfect past bij uw wensen of interieur!

plaatselijk bij te werken

Wanneer er vlekken ontstaan kunt u met het olie systeem zelf eenvoudig de vloer bijwerken met onderhoudsolie

EenVOUDIG IN ONDERHOUD

Het onderhoud is eenvoudig zelf te doen. Periodiek dweilen met voedende zeep en onderhoudsolie aanbrengen. Binnen no time oogt uw vloer weer fris en egaal.

Schuren en lakken
Voor een sterke en duurzame vloer is het schuren en afwerken met lak een zeer geschikte keuze. Het afwerken met lak zorgt er namelijk voor dat uw houten vloer volledige afgesloten wordt van zowel vocht als vuil.
Parket Schuren en Lakken
3 laags systeem

Het lakken gebeurd in 3 lagen. Grondlak, tweede laklaag en vervolgens aflakken. tussen de laklagen door word de vloer licht gepolijst en gestofuigd.

mat / zijdemat / glans

Er zijn diverse laksystemen, zo kunt u kiezen uit mat, zijdemat en glans. Het lakken gebeurd bij alle 3 de varianten in 3 laklagen. Voor ieder interrieur en smaak is er dus een laksysteem die hier bij past.

Slijtvast en vochtbestendig

Het laksysteem bied meerdere voordelen, zo is de vloer zeer slijtvast. De levensduur bij normaal gebruik is gemiddeld 10 jaar. Door de 3 laklagen is de vloer afgesloten van vocht en vuil en is dus uitermate geschikt wanneer u bijvoorbeeld kinderen en of huisdieren heeft.

onderhoudsarm

Het onderhoud voor een lakvloer is simpel. Eens in de zoveel tijd kunt een glans vloer polishen met vloerpolish. Matte lakvloeren kunt u eenvoudig opfrissen met conditioner. Wekelijks dwijlen met conditioner is voldoende om de vloer in topconditie te houden.

Schuren en hardwaxen
Een met hardwax behandelde vloer geeft een volle warme uitstraling en benadrukt de structuur van het hout. Hardwax olie is vergelijkbaar met olie, echter zorgt hardwax voor een extra beschermlaag wax op de vloer.
Parket Schuren en Hardwaxen
2 laags systeem

Wij werken met een 2 laags systeem van OSMO. Hardwax brengen wij door middel van een roller in twee lagen aan.

mat / zijdemat / glans

Er zijn diverse soorten Hardwax Olie , zo kunt u kiezen uit mat, zijdemat en glans. Zo is er altijd een match met hetgeen u voor ogen heeft.  Het hardwaxen gebeurd bij alle 3 de varianten in 2 lagen welke wij met een roller aanbrengen.

Beschermd óók op het hout

Een met hardwax behandelde vloer geeft een volle, warme uitstraling en benadrukt de structuur van het hout. Hierdoor is de vloer beter bestand tegen vocht en vuil dan een vloer die behandeld is met olie. Hardwax Olie bied bescherming zowel in als op het hout.

plaatselijk bij te werken

Wanneer er onverhoopt toch vlekken onstaan is het mogelijk om de vloer welke is behandeld met hardwax olie eenvoudig reinigen en bij werken met onze onderhoudsproducten van OSMO. Hierdoor verdwijnen vlekken eenvoudig uit de vloer en oogt deze weer volledig egaal.

ONZE BEOORDELINGEN

Kurt is een echte vakman. Met kwalitatief zeer goede apparatuur. Hij was enorm flexibel bij het maken van een afspraak. Tussen alle drukte door zelfs op zondag bij ons gekomen. Daarnaast is kurt heel fijn in de omgang. Hij komt zijn afspraken na. We zouden hem voor het behandelen van vloeren zeker aanraden!

Freek Hermens

Op twee verdiepingen zijn de eiken vloeren binnen een dag geschuurd en behandeld, de vloeren zien er werkelijk weer als nieuw uit! Verder duidelijke en snelle communicatie, erg fijn contact, ook op korte termijn waren er afspraken te maken! De volgende keer doen wij weer beroep op Fatih en zijn team!

Marieke van Soldt

M.M. Vloeren | Parket Schuren
5.0
Gebaseerd op 323 beoordelingen
powered by Google
Marike Strasheim
Marike Strasheim
18:39 24 Apr 22
Fatih heeft top werk geleverd (~40M2 parket schuren & olien). Goed advies, altijd goed bereikbaar en kwam zelfs op een... zondag middag langs om een gleufje in de vloer te fixen. Aanrader!lees verder
TOM D
TOM D
20:56 22 Apr 22
Zeer tevreden! Niet iedereen wilt dit soort vloeren schuren en oliën, maar M.M. vloeren gelukkig wel.Fatih is fijn in... het contact en in de omgang gedurende de dag. Adequaat, deskundig en vlot.En aan het einde van de dag nog goede adviezen voor het onderhoud.Na het schuren meermaals wezen kijken hoe mooi de vloer er bij lag 🙂lees verder
Sorayda Swinkels
Sorayda Swinkels
16:21 15 Apr 22
Fatih heeft bij ons 85m2 vloeren geschuurd en gelakt. Vanaf de opname van het werk tot en met de afronding is het... geweldig verlopen. Fatih is een echte vakman die stipt zijn afspraken nakomt. Hij heeft ons geweldig geadviseerd over de kleur van de lak en het onderhoud van de vloer. Dank Fatih voor jouw inzet, open en transparante communicatie en ook jouw gezelligheid tijdens het werken! De prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend! Wij bevelen Fatih dus ten zeerste aan.lees verder
Pieter Heijnen
Pieter Heijnen
17:23 13 Apr 22
Bij MM-vloeren onze 20 jaar oude eiken vloer laten renoveren. Al bij de eerste kennismaking hadden we gelijk een goed... gevoel. Fatih is zeer deskundig en gaf ons eerlijk advies en we hadden snel een duidelijk omschreven offerte De renovatie zelf ging prima. Echte vaklui die in een dag onze hele vloer hebben geschuurd en gepolijst, plinten en profielen geplaatst en tot slot nog in de olie. Wel spannend omdat we een kleur olie wilden die vrij nieuw is maar het resultaat is prachtig geworden. We hebben weer een compleet nieuwe vloer. Een echte aanrader.lees verder
Nynke Riemersma
Nynke Riemersma
15:29 04 Apr 22
Heel tevreden met het contact met Fatih. Hij probeert qua moment van komen ivm werkzaamheden vooraf, zelfs met je mee... te denken. En niks is dan bijna onmogelijk. Het resultaat is mooi. Ook goed advies over mogelijkheden over het behoud van je vloer zoals met schuiven van stoelen en meubels.lees verder
Yasmin Driehuis
Yasmin Driehuis
18:24 28 Mar 22
MM vloeren blijft je positief verrassen. Zowel in hun kwaliteit als menselijkheid. Er wordt snel en professioneel... gereageerd op vragen, afspraken worden nagekomen en het resultaat is precies zoals (zo niet: nog beter dan) beloofd. En dit alles met veel flexibiliteit en een gezonde dosis humor. Ik zou MM vloeren aan iedereen aanraden. Sterker nog, ik ben mijn campagne al gestart. Bedankt mannen en wie weet tot de volgende vloer!lees verder
Maurice Janssen
Maurice Janssen
13:53 29 Jan 22
Erg netjes en professioneel gewerkt. Eerlijk en goed advies gegeven over de houten vloer, afgewerkt met plintjes. Fatih... is een aanrader!lees verder
Peter van Dijk
Peter van Dijk
16:38 12 Jan 22
Wat een ongelooflijk aardige, en superprofessionele kerel is Fatih. Heel veel plezier gehad gedurende de dag, en... bovendien bomvol goed advies. Het resultaat is erg mooi. Netjes en strak! We gaan ons best doen het mooi te houden!lees verder
Jan-Willem Besouw
Jan-Willem Besouw
11:18 02 Dec 21
Fatih heeft onze vloer gerenoveerd nadat we in tijdsnood zaten door het laten afweten van een ander. Hij kon ons heel... snel helpen, reageert snel, werk is secuur, heldere communicatie en we zijn uitermate tevreden over het eindresultaat!lees verder
MARKVANDERBURG551 mark
MARKVANDERBURG551 mark
17:21 30 Nov 21
Vandaag mijn houten vloer laten schuren en laten olieen i(in een andere kleur) door Fatih van M.M. Vloeren. De... communicatie vooraf (en nakomen van afspraken) liep al goed maar na thuiskomst vanavond werd ik nog blijer: superresultaat, echt vakmanschap! Enorm bedankt Fatih.lees verder
Harry Hermsen
Harry Hermsen
14:39 18 Nov 21
De firma M.M. heeft deze week mijn parket vloer geschuurd en gelakt. Fatih had voor de overige vloeren in het huis... geweldige ideeën. De parketvloer is bijzonder mooi geworden. De andere vloeren die eerst wit waren zijn omgetoverd tot prachtige houten vloeren in dezelfde kleur als het parket.Ik ben uiterst tevreden!Ik raad dit bedrijf zeer aan. Een dikke tien.lees verder
Tom van Dijk
Tom van Dijk
17:58 17 Nov 21
Afgelopen week is mijn vloer opnieuw geschuurd. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik extreem tevreden was met zowel het... resultaat als het proces. Het contact vanaf het begin was goed. Er werd snel geregeerd op al mijn vragen. De afspraak was snel gepland. En op de dag zelf werd snel & secuur zowel de vloer geschuurd en 2x gelakt. Nog dezelfde dag had ik een prachtig als nieuw uitziende vloer.lees verder
Yorick van de Pavert
Yorick van de Pavert
06:55 02 Nov 21
M.M. Vloeren gaat zeer vakkundig te werk en denkt mee over oplossingen op maat. Ook na het opschuren en oliën van de... vloer werd er meegedacht aan andere aanpassingen in het huis. Hij is absoluut niet te beroerd de handen uit de mouwen te steken en nét even dat stukje harder te werken om de klant volstrekt tevreden achter te laten.Ik beveel M.M. Vloeren van harte aan voor onderhoud/renovatie aan de vloer.lees verder
Jessica Haak
Jessica Haak
16:09 01 Nov 21
Ik zocht vrij last minute iemand om de vloer de een nieuwe woning te behandelen. Ik werd super snel geholpen en ik had... het geluk dat er een gaatje vrij was. Ik ben enorm tevreden met de service, communicatie en het resultaat van mijn houten vloer!lees verder
Sam
Sam
14:44 01 Nov 21
Vloer is in 1 dag compleet geschuurd en gelakt. Fatih en zijn collega hebben vakwerk geleverd. Tevens goed advies... geleverd m.b.t. het oliën of het lakken van de vloer en een perfecte afwerking.lees verder
Ludo Cuppen
Ludo Cuppen
08:55 28 Oct 21
Zeer tevreden, vloer mooi geschuurd en in de olie gezet. Heel vriendelijk en denkt goed mee, flexibel met inplannen.... Zeer te spreken over het resultaat!lees verder
Dennis Boose
Dennis Boose
13:00 26 Oct 21
Fatih heeft onze vloer gedaan. Erg mooi geworden en hij denkt goed mee. Ook de plinten heeft hij gedaan, super netjes... geworden. Wel goed kijken naar de prijs voor meerwerk, viel bij ons toch iets hoger uit dan verwacht. Maar het geld zeker waard.lees verder
Peter den Butter
Peter den Butter
12:08 25 Oct 21
Gaan kundig te werk, leggen per stap uit wat ze doen. En een prachtig eindresultaat
Simone Kromhout
Simone Kromhout
17:06 24 Oct 21
Mijn vloer is echt weer prachtig. Hele goede vakman. Reageert snel op berichtjes. Ik kreeg goede uitleg over de... verschillende mogelijkheden op gebied van lak en plinten. Tijdens de klus kreeg ik foto 's opgestuurd zodat ik vast kon zien hoe het ging worden. Een goede vakman die snel en netjes werkt echt een aanrader!lees verder
Sanne Nuijten
Sanne Nuijten
15:47 18 Oct 21
Onze oude, slecht onderhouden parketvloer ziet er weer uit als nieuw! We zijn enorm tevreden met de kwaliteit die... geleverd is. Nogmaals bedankt voor het schuren en lakken van de vloer en het aanleggen van de plintjes.lees verder
Els Kromhout
Els Kromhout
05:54 16 Oct 21
Mijn vloer is echt weer prachtig. Hele goede vakman. Reageert snel op berichtjes. Ik kreeg goede uitleg over de... verschillende mogelijkheden op gebied van lak en plinten. Tijdens de klus kreeg ik foto 's opgestuurd zodat ik vast kon zien hoe het ging worden. Een goede vakman die snel en netjes werkt!, echt een aanrader!lees verder
Roeland Heijne
Roeland Heijne
10:36 09 Oct 21
Onze jatoba vloer was erg versleten. Fatih en zijn mannen van MM vloeren hebben de vloer binnen 24 uur geschuurd (incl.... v groeven), 3 x gelakt en alles voorzien van nieuwe (afdek)plinten. Resultaat is een (weer) gloednieuwe en prachtige vloer! (zie bijgaande foto's) Fatih geeft eerlijk advies en een eerlijke prijs, is een vriendelijk en leuke gast en komt zijn afspraken na. Een aanrader!lees verder
Hanneke Peeters
Hanneke Peeters
10:32 19 Aug 21
We hebben de houten vloer van onze woonkamer/keuken/hal laten schuren en lakken door M.M. vloeren. Fatih is een echte... vakman en een prettig persoon, van het eerste contact tot het uitvoeren van het werk en de nazorg. Hij houdt zich aan de gemaakte afspraken en met veel geduld heeft hij me goed geholpen met de keuzes voor de lak en de plinten. Het werk was vlot uitgevoerd en er was nauwelijks stof. Wat ook heel fijn is dat de lak niet stinkt. Het eindresultaat is werkelijk prachtig, het lijkt een nieuwe vloer. Bedankt Fatih (en collega)lees verder
Eva van Aller
Eva van Aller
10:33 03 Aug 21
Top bedrijf! De vakmannen gaan kundig te werk voor een eerlijke prijs. Daarnaast geven ze goed advies wat te doen. Ze... hebben mijn hele appartement opgeschuurd en weer in de olie gezet, ontzettend blij met het resultaat! Vriendelijke gasten met een bak humor! Raad dit bedrijf zeker aan!lees verder
Joep Vreeswijk
Joep Vreeswijk
19:52 26 Jul 21
Heel erg blij met het eindresultaat. Het is net of we een nieuwe houten vloer hebben. Ik wil M.M. Vloeren bedanken voor... het meedenken en de goede service.lees verder
Julian Bongaards
Julian Bongaards
13:17 26 Jul 21
Fatih en zijn mensen hebben snel en fantastisch goed werk geleverd. Van offerte tot oplevering alles volgens afspraak... en voorzien van de nodige eerlijke, praktische en relevante adviezen. Ben echt enorm blij met het resultaat! Na de renovatie - schuren, polijsten en afwerken met Skylt - ligt de vloer er weer als nieuw bij. M.M. Vloeren: absolute aanrader.lees verder
JL Lukaart
JL Lukaart
15:30 12 Jul 21
De contacten met Fatih waren goed en de afspraak voor het aanpakken van de vloer was snel gemaakt. De mannen hebben tot... 20:00 uur doorgewerkt. Het duurde wat langer dan zij hadden ingeschat, maar dit merkte je absoluut niet in de nauwkeurigheid waarmee gewerkt werd. Daarnaast was het ook gezellig om de heren over de vloer te hebben. En niet geheel onbelangrijk: het resultaat is super. Mijn grenen vloer die behoorlijk vergeeld en vergaan was, ziet er weer super uit! Daarnaast ook de plinten laten plaatsen en dat is ook super netjes gebeurd. Ik raad M.M. Vloeren dan ook iedereen van harte aan. Top kwaliteit voor een goede prijs. Thanks heren!lees verder
Nadia S
Nadia S
17:25 11 Jul 21
Super fijne communicatie. Fatih heeft veel ervaring en een goede prijs/kwaliteit verhouding waardoor wij voor hem... hebben gekozen. Erg blij met het resultaat.lees verder
Barry
Barry
13:30 04 Jul 21
Fijne vent. Verder transparant en eerlijk over de prijzen. Hij had p.o een beetje olie gemorst over de muur. Ik zou dat... zelf niet eens doorhebben gehad, maar keurig gemeld en hierna opgelost. Trots op het resultaat.lees verder
M G
M G
19:29 02 Jul 21
De vloer was al 10 jaar niet behandeld en zag er gebruikt en beschadigd uit. Na de behandeling was het weer zo goed als... nieuw.Ook de communicatie was fijn, want alles werd vooraf duidelijk uitgelegd!lees verder
Bart Damen
Bart Damen
18:00 30 Jun 21
Jeetje Fatih, wat heb je ons vandaag blij gemaakt. Naast dat je een buitengewoon aardige gozer bent met een leuk team... ziet de vloer er waanzinnig uit. Bedankt voor de extra service!lees verder
Caspar van Lissa
Caspar van Lissa
16:09 29 Jun 21
Fatih heeft onze vloer weer een prachtige uitstraling gegeven; schuren, mat lakken en massief houten plintjes plaatsen.... Het werk was razendsnel binnen één dag gebeurd, en we konden er dezelfde avond weer op lopen. De vloer ziet er als nieuw uit. Fatih is een prettige betrouwbare vakman.lees verder
Marten Houwing
Marten Houwing
08:42 18 Jun 21
Fati heeft onze vloer perfect gerenoveerd. Daarnaast helder in communicatie en afspraken. Toen we vroegen om ook de... eerste verdieping te doen, gaf hij aan dat dat nog niet nodig was. Daar hou ik van. Eerlijkheid en hulpvaardigheid. 5 sterren!lees verder
Donald versteegh
Donald versteegh
06:40 26 May 21
Vanaf eerste contact een goed gevoel bij Fatih, iets wat hij verder ook waarmaakte. Bij mij heeft hij een bio-lak... gebruikt die deze maand voor het eerst op de markt komt. Goed voor mens en milieu, geen vieze lucht in je huis. Fatih is kritisch op kwaliteit van zijn materialen en gereedschappen, nagenoeg stofvrij daar was ik wel van onder de indruk.Zijn advies om de kokosdeurmat te vervangen voor een inloopmat die je kan schoonspuiten met een hogedrukreiniger heb ik ter harte genomen omdat het je parket minder laat slijten.Kortom goed en vakkundig werk geleverd en een prettige man in de omgang😊!Fatih bedankt!Don Versteeghlees verder
Familie Thuijs
Familie Thuijs
10:44 24 May 21
Onze eiken vloer was heel hard aan een opknapbeurt toe. M.M. Vloeren heeft de v-groeven gefreesd, de vloer geschuurd en... in de olie gezet. Het resultaat is voortreffelijk. M.M. is een prettig bedrijf om mee te werken. Goede communicatie en vakmanschap.lees verder
Marieke Wisse
Marieke Wisse
18:58 12 May 21
Doordat een klant door omstandigheden uitviel konden wij op heel korte termijn geholpen worden. Fatih schakelt snel en... alle communicatie is prettig verlopen. Door de flexibele houding hebben wij nu weer een prachtige vloer. Vooraf twijfelde ik kort of ik de vloer wel wilde behandelen voordat wij in ons nieuwe huis zouden trekken, alle twijfel is verdwenen. Onze vloer is prachtig opgeknapt en ziet er weer als nieuw uit!lees verder
Frans Zuiderhoek
Frans Zuiderhoek
07:04 13 Apr 21
Fatih heeft blijkt gegeven een goede vakman te zijn, met zijn advies en het uiteindelijk resultaat. Onze beuken... massieve parketvloer, die van een vergeelde donkere vloer met een matte lak is omgetoverd naar een lichte natuurlijke uitstraling. Alle krassen en vlekken zijn verdwenen. Dat was zeker de investering waard. De detailsfoto’s zijn genomen voor de behandeling. De foto met de machine is halverwege het proces.lees verder
Milan4Real YT
Milan4Real YT
18:11 30 Mar 21
Het is al de derde keer dat wij gebruikmaken van Fatih en wij zijn super enthousiast. Nu hebben wij onze vloer laten... schuren en in de white wax laten zetten. De vloer moest eerst geëgaliseerd worden. Prachtig werk, precies zoals wij het wilde hebben. Echt vakmanschap. Fatih ik ben zoooo blij met het resultaat!! Nogmaals super bedankt voor jullie werk, en ook de gezelligheid op die dag. Ook enorm dank voor het extra schuren van onze eettafel, nu past het perfect bij de nieuwe kleur van de vloer. Top advies! Thank you so much 🙏🙏🙏 Sarah Engeringlees verder
Esmoreit Baptist
Esmoreit Baptist
17:25 18 Feb 21
Ik heb mijn vloeren (eiken hout) laten schuren en olieen en daarbij ook nieuwe plinten laten zetten. Wat ben ik... ontzettend blij met het resultaat! Wat een verschil, het lijkt wel een nieuwe vloer. Dit had ik veel eerder moeten doen!De heren werken netjes, communiceren goed en komen afspraken na. Kortom, zeer tevreden!lees verder
Evelyne Legrelle
Evelyne Legrelle
16:52 17 Feb 21
Fatih heeft mijn houten vloer behandeld - schuren en lakken. En de plinten vervangen. Heel goed werk geleverd. Ze waren... netjes op tijd, mooi resultaat opgeleverd en alles achteraf proper achtergelaten. Wat echt top is! Het resultaat mag er zijn! Zeker een aanrader om met hem samen te werken als je op zoek bent maar een betrouwbare, snelle en vriendelijke vloerman 🙂lees verder
kim charleston
kim charleston
16:47 29 Jan 21
Na 14 jaar eindelijk onze houten vloer onder handen laten nemen door Fatih. En wat word ik hier gelukkig van!... Ontzettend mooi resultaat en ik kan niet wachten tot morgen als onze white wash-look helemaal goed zichtbaar wordt. Bedankt voor de gezelligheid en natuurlijk voor de professionele onderhoudsinstructie. We zullen onze vloer liefdevol behandelen, zoals jullie dat ook voor ons hebben gedaan! Thanks en je bent natuurlijk altijd welkom voor een lekker bakkie koffie!lees verder
Patrick Mijnals
Patrick Mijnals
16:12 29 Jan 21
Fatih is een vakman! Hij heeft onze vloer van 14 jaar zonder onderhoud ,weer als nieuw gemaakt d.m.v schuren en opnieuw... in de olie gezet.De communicatie en het advies was top. Echt een aanrader! Heel blij met het eindresultaat 🙂lees verder
Bing Gall
Bing Gall
13:16 22 Jan 21
Fatih heeft ontzettend goed werk geleverd, we zijn heel blij met het resultaat! Hij doet wat hij zegt en komt zijn... afspraken na. Fatih heeft een sterke mening over hoe het moet omdat hij veel ervaring en kennis heeft. Dat was voor mij niet altijd even makkelijk tijdens het proces omdat we het niet altijd met elkaar eens waren. Maar hij is een absolute vakman en helder over wat je kunt verwachten. Dank!lees verder
Volgende beoordelingen
js_loader
15 jaar specialist in Parket Schuren

enthousiast geworden?
Bent u benieuwd naar hoe wij door middel van parket schuren uw vloer een tweede leven kunnen geven? Wij denken graag met u mee! Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen binnen een dag nog contact met u op. Voor vragen of advies staan wij natuurlijk ook voor u klaar.
We zijn te bereiken op telefoonnummer 06 304 122 36 of via de mail info@mmvloeren.nl.
Z
15 JAAR ERVARING
Z
Gratis VLOERINSPECTIE OP LOCATIE
Z
Op korte termijn in te plannen
Z
EIGEN PARKETTEURS IN DIENST
Z
garantie op alle werkzaamheden
Z
erkend en gecertificeerd
Twijfelt u nog ergens over?
Veelgestelde vragen
 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hoe snel kunnen jullie starten met de werkzaamheden?

  Onze parketteurs zijn flexibel inzetbaar. Vul het offerte formulier in, zodat wij zo snel mogelijk de planning met u kunnen bespreken.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hoelang duurt het schuren en behandelen van mijn parketvloer?

  De duur van het schuren van uw parketvloer is  hangt af van het aantal m2 van de vloer. Over het algemeen kunnen we minimaal 50 meter op een dag schuren. Voor u en onze planning houden we meestal rekening met een extra uitloopdag. Zo komen beide partijen niet voor verassingen te staan.

  Werkschema Olie

  Dag 1: schuren + olielaag
  Dag 2: droogdag
  Dag 3: 08.00 uur olielaag is droog.

  Werkschema Lak

  Dag 1: schuren + 1e lak laag.
  Dag 2: 2e en 3e laklaag.
  Dag 3: 08.00 uur laklagen zijn droog.

  Werkschema Hardwax Olie

  Dag 1: schuren + 1e hardwax laag.
  Dag 2: 2e hardwax laag.
  Dag 3: 08.00 uur hardwax lagen zijn droog.

  Wij werken altijd volgens afspraak.
  In goed overleg met u, stellen wij dan een gedetailleerde planning op zodat u precies weet waar u aan toe bent en van ons kunt verwachten.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hoelang mogen wij na het renoveren niet op de vloer?

  De dag nadat wij klaar zijn met onze werkzaamheden kunt u 24 uur niet op de vloer lopen. Het droogproces van behandelde vloeren is 24 uur waarna de vloer licht belastbaar is met sokken. Na 48 uur kunt u de vloer weer volledig belasten. De olie, lak of hardwax is volledig uitgehard na ongeveer 14 dagen. Let extra op met vloeistoffen in de eerste 14 dagen.

  Wij raden u wel aan om zo lang mogelijk te wachten met het terug plaatsen van uw meubels. Wanneer de meubels z.s.m. terug geplaatst dienen te worden dan zou u het beste uw niet-schuivende meubels als eerst kunnen terugplaatsen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een: bankstel, eettafel en kast. Let hierbij wel op dat u gebruik maakt van viltjes tijdens het terugplaatsen van de meubels en probeer hierbij de meubels niet over de vloer te schuiven maar op de juiste plek te tillen.

Call Now Button