Parket schuren DE BILT

Parket schuren in De Bilt? M.M. Vloeren is dé lokale parket renovatie specialist

Vrijblijvende vloerinspectie op locatie?
06 304 122 36

Erkend parket renovatie specialist in De Bilt

PARKET SCHUREN DE BILT

Een beschadigde of flink vervuilde houten vloer is geen pretje om naar te kijken. Daarnaast kan hij snel achteruitgaan in kwaliteit. Het is daarom belangrijk om snel een specialist in te schakelen bij vervuiling of schade aan uw parket. Zo voorkomt u dat de hele vloer vervangen moet worden. Parket schuren De Bilt is een heel eenvoudige en betaalbare manier om uw vloer weer een tweede leven te geven. Het gespecialiseerde team van M.M. Vloeren heeft slechts één of twee dagen nodig voor de complete renovatie van uw vloer. Maak dus snel een afspraak en geniet weer volop van uw houten vloer!

Parket Schuren De Bilt

Parket schuren DE BILT: De lokale renovatie specialist

De ervaring, kennis en toewijding van een vloer expert zijn onmisbaar bij de uitvoer van parket herstel. Ga dus niet zelf proberen om uw houten vloer te schuren, maar laat het werk over aan de specialist. M.M. Vloeren is de beste keuze in regio De Bilt en maakt uw parketvloer weer helemaal voor u in orde. We beschikken over de meest hoogwaardige apparatuur en stemmen deze volledig op uw parket af. Door middel van een vakkundig uitgevoerde parket renovatie ziet de vloer er nadien weer als nieuw uit!

Parket Schuren De Bilt

15 jaar ervaring als allround parketteur in De Bilt

Dankzij 15 jaar ervaring in de branche weten we precies hoe we elke behandeling tot in de perfectie moeten uitvoeren. Van professioneel parket schuren en parket reinigen tot het volledig herstellen van de vloer via parket schuren De Bilt. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent. Vertel ons daarom precies welke uitstraling u voor ogen heeft. Zo kunnen we een plan van aanpak opstellen dat helemaal met uw wensen overeenkomt. Na uw goedkeuring van onze offerte kunnen we al snel voor u aan de slag gaan.

Parket Schuren De Bilt

Parket schuren en oliën in Utrecht

Het parket schuren De Bilt is slechts de helft van het werk. Het is de eerste stap in de houten vloer renovatie en zorgt ervoor dat alle aanwezige oneffenheden van het parket verwijderd worden. De volgende stap is het afwerken van de vloer. Dit kan onder meer met olie. Dankzij het oliën van de vloer is hij voortaan veel beter beschermd tegen beschadiging en vervuiling. Wij werken met hoogwaardige 2 componenten olie voor het beste en mooiste resultaat. Het oliën van de vloer is mogelijk in allerlei mooie kleuren. Maak snel een afspraak voor een vloerinspectie bij u op locatie via parket schuren De Bilt.

Parket Schuren De Bilt

parket schuren en Lakken in Utrecht

Ligt er geen vloerverwarming in uw woning, maar wel een parketvloer van hoge kwaliteit? Laat deze dan op schitterende wijze renoveren via parket schuren en lakken. U kunt kiezen uit glanzende en matte lak in allerlei kleuren. Het middel van uw voorkeur zorgt niet alleen voor een mooie look, maar geeft uw houten vloer ook een goede bescherming mee. Slijtage en beschadigingen behoren zo tot het verleden! Kunt u geen keuze maken uit al die verschillende opties bij parket schuren De Bilt? M.M. Vloeren denkt met u mee en voorziet u altijd van een deskundig advies! 

Parket Schuren De Bilt
onze Diensten 

Parket schuren

Het parket schuren gebeurd met de meest geavanceerde machines en wij werken volgens de norm stofarm schuren.
Parket Schuren
Schuren en Oliën
Na het schuren kunt u ervoor kiezen om de vloer te laten behandelen met olie. Wij maken gebruik van hoogwaardige 2K olie. 
Parket Schuren en Oliën

Schuren en lakken

Ook kunt u ervoor kiezen om uw parketvloer af te laten werken met lak. Van mat tot glans lakken wij in 3 lagen.
Parket Schuren en Lakken
Schuren en hardwax
Een vloer behandelen met hardwax olie na het schuren zorgt voor extra bescherming tegen vocht en vuil. 
Parket Schuren en Hardwaxen
Parket Reinigen
In sommige gevallen is de parketvloer ook te reinigen. Na het reinigen word de vloer opnieuw in de olie of hardwax gezet.
Parket Reinigen
Parket Renovatie
Wij doen alles op het gebied van parket renovatie: parket schuren, reparaties, delen vervangen en meer!
Parket Renovatie
ONZE BEOORDELINGEN

Heel tevreden met het uitgevoerde werk. Fatih heeft mijn eiken houten vloer in de woonkamer geschuurd en in de olie gezet. Hij denkt goed mee en geeft advies. Werkt heel netjes en is prettig in de omgang. Aanrader!

Hans Westhoven

Eiken vloer binnen een dag geschuurd en geolied. De vloer is prachtig geworden. Fatih is een echte vakman met humor. Is goed bereikbaar voor overleg en vragen. Heb je een specialist nodig neem zeker contact op!

Martijn Wartena

M.M. Vloeren | Parket Schuren Utrecht (Provincie)
4.9
Gebaseerd op 248 recensies
powered by Google
Milan4Real YT
Milan4Real YT
18:11 30 Mar 21
Het is al de derde keer dat wij gebruikmaken van Fatih en wij zijn super enthousiast. Nu hebben wij onze vloer laten... schuren en in de white wax laten zetten. De vloer moest eerst geëgaliseerd worden. Prachtig werk, precies zoals wij het wilde hebben. Echt vakmanschap. Fatih ik ben zoooo blij met het resultaat!! Nogmaals super bedankt voor jullie werk, en ook de gezelligheid op die dag. Ook enorm dank voor het extra schuren van onze eettafel, nu past het perfect bij de nieuwe kleur van de vloer. Top advies! Thank you so much 🙏🙏🙏 Sarah Engeringlees meer
Esmoreit Baptist
Esmoreit Baptist
17:25 18 Feb 21
Ik heb mijn vloeren (eiken hout) laten schuren en olieen en daarbij ook nieuwe plinten laten zetten. Wat ben ik... ontzettend blij met het resultaat! Wat een verschil, het lijkt wel een nieuwe vloer. Dit had ik veel eerder moeten doen!De heren werken netjes, communiceren goed en komen afspraken na. Kortom, zeer tevreden!lees meer
Evelyne Legrelle
Evelyne Legrelle
16:52 17 Feb 21
Fatih heeft mijn houten vloer behandeld - schuren en lakken. En de plinten vervangen. Heel goed werk geleverd. Ze waren... netjes op tijd, mooi resultaat opgeleverd en alles achteraf proper achtergelaten. Wat echt top is! Het resultaat mag er zijn! Zeker een aanrader om met hem samen te werken als je op zoek bent maar een betrouwbare, snelle en vriendelijke vloerman 🙂lees meer
kim charleston
kim charleston
16:47 29 Jan 21
Na 14 jaar eindelijk onze houten vloer onder handen laten nemen door Fatih. En wat word ik hier gelukkig van!... Ontzettend mooi resultaat en ik kan niet wachten tot morgen als onze white wash-look helemaal goed zichtbaar wordt. Bedankt voor de gezelligheid en natuurlijk voor de professionele onderhoudsinstructie. We zullen onze vloer liefdevol behandelen, zoals jullie dat ook voor ons hebben gedaan! Thanks en je bent natuurlijk altijd welkom voor een lekker bakkie koffie!lees meer
Patrick Mijnals
Patrick Mijnals
16:12 29 Jan 21
Fatih is een vakman! Hij heeft onze vloer van 14 jaar zonder onderhoud ,weer als nieuw gemaakt d.m.v schuren en opnieuw... in de olie gezet.De communicatie en het advies was top. Echt een aanrader! Heel blij met het eindresultaat 🙂lees meer
Bing Gall
Bing Gall
13:16 22 Jan 21
Fatih heeft ontzettend goed werk geleverd, we zijn heel blij met het resultaat! Hij doet wat hij zegt en komt zijn... afspraken na. Fatih heeft een sterke mening over hoe het moet omdat hij veel ervaring en kennis heeft. Dat was voor mij niet altijd even makkelijk tijdens het proces omdat we het niet altijd met elkaar eens waren. Maar hij is een absolute vakman en helder over wat je kunt verwachten. Dank!lees meer
Volgende beoordelingen
Portfolio

In onze portfolio krijg je een goede impressie van wat wij voor u kunnen realiseren op het gebied van parket renovatie. Onderstaand vindt je een selectie van opdrachten welke wij hebben uitgevoerd voor onze opdrachtgevers.

M.M. Vloeren is de lokale specialist in De Bilt

Enthousiast geworden?

Bent u benieuwd naar de mooiste behandeling voor u vloer in De Bilt? Wij denken graag met u mee! Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen binnen een dag nog contact met u op. Voor vragen of advies staan wij ook voor u klaar. We zijn te bereiken op telefoonnummer 06 304 122 36 of via de mail info@mmvloeren.nl.

Z
15 JAAR ERVARING in DE BILT
Z
Gratis VLOERINSPECTIE OP LOCATIE
Z
Op korte termijn in te plannen
Z
EIGEN PARKETTEURS IN DIENST
Z
garantie op alle werkzaamheden
Z
erkend en gecertificeerd
Vrijblijvende Offerte Aanvragen
Call Now ButtonScroll Up