Parket schuren en Oliën

Voor een natuurlijke uitstraling van uw parketvloer

Vrijblijvende vloerinspectie op locatie?
06 304 122 36

Erkend parketteur sinds 2005

PARKET SCHUREN EN OLIËN

Een nieuw leven voor uw houten vloer is heel eenvoudig dankzij een professionele behandeling van parket schuren en oliën. De zeer deskundige medewerkers van M.M. Vloeren zorgen elke keer weer voor de mooiste resultaten. Geniet voortaan van een parketvloer als nieuw. Overigens kan uw vloer worden voorzien van een finish naar keuze. Hiermee is het bereiken van een compleet andere look heel eenvoudig. Wij geven u graag een vakkundig advies. Plan nu een gratis vloerinspectie in!

Parket Schuren en Oliën

Wanneer uw parket schuren en Oliën?

Bij alle vormen van beschadiging is het belangrijk om onmiddellijk in te grijpen en te kiezen voor een grondige parket renovatie. Voorbeelden hiervan zijn onder meer een enorm vervuilde of behoorlijk beschadigde vloer, die er niet mooi meer uitziet. Met behulp van onze professionele apparatuur kunnen we al deze onvolkomenheden geheel verwijderen. Op deze manier is het net alsof we een nieuwe vloer voor u gelegd hebben. Vervolgens werken we het parket af met beschermende 2 componenten olie. Hiermee is uw vloer weer bestand tegen alle negatieve invloeden van buitenaf. 

Parket Schuren en Oliën

Hoe pakken wij het parket schuren en OLIËN aan?

Elke sessie van parket schuren en oliën begint met het verwijderen van hardnekkig stof en vuil, slijtageplekken, verkleuringen en vochtkringen in het hout. Hierna polijsten we het parket, zodat de nerven van het hout zich weer dichten. Dan kan de olie in een kleur naar keuze worden toegevoegd. Voor een maximaal resultaat brengen we de olielaag in een vloeiende beweging aan, waarbij het zorgvuldig wordt verspreid over het hele vloeroppervlak. Bent u benieuwd naar de prijs van parket schuren en oliën bij u thuis? Een vrijblijvende offerte vraagt u heel gemakkelijk bij ons aan!

Parket Schuren en Oliën

Wij maken gebruik van hoogwaardige 2 componenten Olie

M.M. Vloeren gaat altijd voor de hoogste kwaliteit en daarom werken we uitsluitend met de beste 2K oliën. 2K olie is een parketolie die bestaat uit twee componenten, waardoor een optimale bescherming van uw vloer ontstaat. De olie is verkrijgbaar in diverse lichte en donkere kleuren en uiteraard laten we u helemaal vrij in uw keuze. Heeft u liever toch wat advies op dit punt? Laat het ons gewoon even weten! Als parket specialisten staan we u graag bij. Het is ook mogelijk om direct een inspectie van uw vloer in te plannen, zodat we u op locatie alles kunnen vertellen over de diverse mogelijkheden van parket schuren en oliën.

Parket Schuren en Oliën

Olie combineren met een hardwax of lak behandeling

Als u niet op zoek bent naar een zoveelste standaard parket renovatie, dan raden we een combinatiebehandeling aan. Hierbij behandelen we uw geheel gerenoveerde vloer met zowel olie als hardwax of met 2 lagen lak. Op deze manier ontstaat er een bijzonder fraai effect dat u zeker niet in ieder huis zult tegenkomen. Maak snel een afspraak voor een houten vloer renovatie op de manier die u wenst. M.M. Vloeren staat nu al klaar om het parket schuren en oliën tot in de puntjes voor u te regelen.

Parket Schuren en Oliën
Mogelijke afwerkingen voor uw vloer
Schuren en Oliën
Voor een natuurlijke uitstraling van uw houten vloer is het schuren en afwerken met olie een geschikte keuze. Onze 2K olie is beschikbaar in diverse kleuren waarmee we elk gewenst resultaat kunnen bewerkstelligen.
Parket Schuren en Oliën
1 laags systeem

Wij werken met een 1 laags systeem 2 componenten olie van Royl. Deze olie geeft een optimale bescherming van de houten vloer en behoud de natuurlijke uitstraling

34 Kleuren

Wij beschikken over 34 kleuren. Hierdoor is er altijd een kleur welke perfect past bij uw wensen of interieur!

plaatselijk bij te werken

Wanneer er vlekken ontstaan kunt u met het olie systeem zelf eenvoudig de vloer bijwerken met onderhoudsolie

EenVOUDIG IN ONDERHOUD

Het onderhoud is eenvoudig zelf te doen. Periodiek dweilen met voedende zeep en onderhoudsolie aanbrengen. Binnen no time oogt uw vloer weer fris en egaal.

Schuren en lakken
Voor een sterke en duurzame vloer is het schuren en afwerken met lak een zeer geschikte keuze. Het afwerken met lak zorgt er namelijk voor dat uw houten vloer volledige afgesloten wordt van zowel vocht als vuil.
Parket Schuren en Lakken
3 laags systeem

Het lakken gebeurd in 3 lagen. Grondlak, tweede laklaag en vervolgens aflakken. tussen de laklagen door word de vloer licht gepolijst en gestofuigd.

mat / zijdemat / glans

Er zijn diverse laksystemen, zo kunt u kiezen uit mat, zijdemat en glans. Het lakken gebeurd bij alle 3 de varianten in 3 laklagen. Voor ieder interrieur en smaak is er dus een laksysteem die hier bij past.

Slijtvast en vochtbestendig

Het laksysteem bied meerdere voordelen, zo is de vloer zeer slijtvast. De levensduur bij normaal gebruik is gemiddeld 10 jaar. Door de 3 laklagen is de vloer afgesloten van vocht en vuil en is dus uitermate geschikt wanneer u bijvoorbeeld kinderen en of huisdieren heeft.

onderhoudsarm

Het onderhoud voor een lakvloer is simpel. Eens in de zoveel tijd kunt een glans vloer polishen met vloerpolish. Matte lakvloeren kunt u eenvoudig opfrissen met conditioner. Wekelijks dwijlen met conditioner is voldoende om de vloer in topconditie te houden.

Schuren en hardwaxen
Een met hardwax behandelde vloer geeft een volle warme uitstraling en benadrukt de structuur van het hout. Hardwax olie is vergelijkbaar met olie, echter zorgt hardwax voor een extra beschermlaag wax op de vloer.
Parket Schuren en Hardwaxen
2 laags systeem

Wij werken met een 2 laags systeem van OSMO. Hardwax brengen wij door middel van een roller in twee lagen aan.

mat / zijdemat / glans

Er zijn diverse soorten Hardwax Olie , zo kunt u kiezen uit mat, zijdemat en glans. Zo is er altijd een match met hetgeen u voor ogen heeft.  Het hardwaxen gebeurd bij alle 3 de varianten in 2 lagen welke wij met een roller aanbrengen.

Beschermd óók op het hout

Een met hardwax behandelde vloer geeft een volle, warme uitstraling en benadrukt de structuur van het hout. Hierdoor is de vloer beter bestand tegen vocht en vuil dan een vloer die behandeld is met olie. Hardwax Olie bied bescherming zowel in als op het hout.

plaatselijk bij te werken

Wanneer er onverhoopt toch vlekken onstaan is het mogelijk om de vloer welke is behandeld met hardwax olie eenvoudig reinigen en bij werken met onze onderhoudsproducten van OSMO. Hierdoor verdwijnen vlekken eenvoudig uit de vloer en oogt deze weer volledig egaal.

ONZE BEOORDELINGEN

Eiken vloer binnen een dag geschuurd en geolied. De vloer is prachtig geworden. Fatih is een echte vakman met humor. Is goed bereikbaar voor overleg en vragen. Heb je een vloerspecialist nodig neem zeker contact op!

Martijn Wartena

Echt vakwerk geleverd door deze heren. Werken snel en netjes. Onze eiken vloer, waar 18 jaar niets aan gedaan was, is weer als nieuw. Eigenlijk zelfs nog mooier als 18 jaar geleden. Ook plinten vakkundig en snel gemonteerd. Aanrader

Ronald Kuyntjes

M.M. Vloeren | Parket Schuren Utrecht (Provincie)
4.9
Gebaseerd op 248 recensies
powered by Google
Milan4Real YT
Milan4Real YT
18:11 30 Mar 21
Het is al de derde keer dat wij gebruikmaken van Fatih en wij zijn super enthousiast. Nu hebben wij onze vloer laten... schuren en in de white wax laten zetten. De vloer moest eerst geëgaliseerd worden. Prachtig werk, precies zoals wij het wilde hebben. Echt vakmanschap. Fatih ik ben zoooo blij met het resultaat!! Nogmaals super bedankt voor jullie werk, en ook de gezelligheid op die dag. Ook enorm dank voor het extra schuren van onze eettafel, nu past het perfect bij de nieuwe kleur van de vloer. Top advies! Thank you so much 🙏🙏🙏 Sarah Engeringlees meer
Esmoreit Baptist
Esmoreit Baptist
17:25 18 Feb 21
Ik heb mijn vloeren (eiken hout) laten schuren en olieen en daarbij ook nieuwe plinten laten zetten. Wat ben ik... ontzettend blij met het resultaat! Wat een verschil, het lijkt wel een nieuwe vloer. Dit had ik veel eerder moeten doen!De heren werken netjes, communiceren goed en komen afspraken na. Kortom, zeer tevreden!lees meer
Evelyne Legrelle
Evelyne Legrelle
16:52 17 Feb 21
Fatih heeft mijn houten vloer behandeld - schuren en lakken. En de plinten vervangen. Heel goed werk geleverd. Ze waren... netjes op tijd, mooi resultaat opgeleverd en alles achteraf proper achtergelaten. Wat echt top is! Het resultaat mag er zijn! Zeker een aanrader om met hem samen te werken als je op zoek bent maar een betrouwbare, snelle en vriendelijke vloerman 🙂lees meer
kim charleston
kim charleston
16:47 29 Jan 21
Na 14 jaar eindelijk onze houten vloer onder handen laten nemen door Fatih. En wat word ik hier gelukkig van!... Ontzettend mooi resultaat en ik kan niet wachten tot morgen als onze white wash-look helemaal goed zichtbaar wordt. Bedankt voor de gezelligheid en natuurlijk voor de professionele onderhoudsinstructie. We zullen onze vloer liefdevol behandelen, zoals jullie dat ook voor ons hebben gedaan! Thanks en je bent natuurlijk altijd welkom voor een lekker bakkie koffie!lees meer
Patrick Mijnals
Patrick Mijnals
16:12 29 Jan 21
Fatih is een vakman! Hij heeft onze vloer van 14 jaar zonder onderhoud ,weer als nieuw gemaakt d.m.v schuren en opnieuw... in de olie gezet.De communicatie en het advies was top. Echt een aanrader! Heel blij met het eindresultaat 🙂lees meer
Bing Gall
Bing Gall
13:16 22 Jan 21
Fatih heeft ontzettend goed werk geleverd, we zijn heel blij met het resultaat! Hij doet wat hij zegt en komt zijn... afspraken na. Fatih heeft een sterke mening over hoe het moet omdat hij veel ervaring en kennis heeft. Dat was voor mij niet altijd even makkelijk tijdens het proces omdat we het niet altijd met elkaar eens waren. Maar hij is een absolute vakman en helder over wat je kunt verwachten. Dank!lees meer
Volgende beoordelingen
15 jaar specialist in Parket Renovatie

enthousiast geworden?
Bent u benieuwd naar de beste behandeling voor u vloer? Wij denken graag met u mee! Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen binnen een dag nog contact met u op. Voor vragen of advies staan wij natuurlijk ook voor u klaar.
We zijn te bereiken op telefoonnummer 06 304 122 36 of via de mail info@mmvloeren.nl.
Z
15 JAAR ERVARING
Z
Gratis VLOERINSPECTIE OP LOCATIE
Z
Op korte termijn in te plannen
Z
EIGEN PARKETTEURS IN DIENST
Z
garantie op alle werkzaamheden
Z
erkend en gecertificeerd
Twijfelt u nog ergens over?
Veelgestelde vragen
HOE SNEL kunnen jullie starten met de werkzaamheden?

Onze parketteurs zijn flexibel inzetbaar. Vul het aanvraagformulier in, zodat wij zo snel mogelijk de planning met u kunnen bespreken. 

Hoelang duurt het schuren en oliën van mijn houten vloer?

De duur van het schuren en oliën van de houten vloer is afhankelijk van het aantal te schuren vierkante meters. Over het algemeen kunnen we minimaal 50 meter op een dag schuren. Voor u en onze planning houden we meestal rekening met een extra uitloopdag. Zo komen we beide niet voor verassingen te staan.

Werkschema Olie

Dag 1: schuren + olielaag
Dag 2: droogdag
Dag 3: 08.00 uur olielaag is droog.

Wij werken altijd volgens afspraak.
In goed overleg met u, stellen wij dan een gedetailleerde planning op zodat u precies weet waar u aan toe bent en van ons kunt verwachten. 

Hoelang mogen wij de vloer niet betreden welke net behandeld is met Olie?

De dag nadat wij klaar zijn met onze werkzaamheden kunt u 12 uur niet op de vloer lopen. Het droogproces van een geoliede vloer is 12 uur waarna de vloer licht belastbaar is met sokken. Na 24 uur kunt u de vloer weer volledig belasten. Let de eerste 14 dagen extra op met vloeistoffen. De 2 componeneten olie is volledig uitgehard naar 14 dagen.

Wij raden u wel aan om zo lang mogelijk te wachten met het terug plaatsen van uw meubels. Wanneer de meubels z.s.m. terug geplaatst dienen te worden dan zou u het beste uw niet-schuivende meubels als eerst kunnen terugplaatsen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een: eettafel, kast of bankstel. Let erbij wel op dat u gebruik maakt van de juiste viltjes tijdens het terugplaatsen van de meubels en probeer hierbij de meubels niet over de vloer te schuiven maar op de juiste plek te tillen. het liefst met 2 personen.

Call Now ButtonScroll Up